Στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος στο Δήμο Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Αυγούστου 2022

Στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος στο Δήμο Χερσονήσου

 Στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος στο Δήμο Χερσονήσου 

Σέγκος : Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η βελτίωση των σχολικών υποδομών


Σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Μαλίων και Μοχού και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Μαλίων.

Τα παλιά κουφώματα, που στην πλειονότητά τους είχαν τοποθετηθεί πριν από πενήντα χρόνια, έχουν ήδη απομακρυνθεί και έχουν αντικατασταθεί από νέα που καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές ανάγκες ενός σύγχρονου σχολείου.

Νέες τεχνολογίες, υλικά και συστήματα δομημένου περιβάλλοντος θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα στη λειτουργία των σχολείων αλλά και στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ενέργειας

Αυτοψία στα σχολεία όπου η διαδικασία της αντικατάστασης των κουφωμάτων βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κώστα Αναστασάκη, Μανόλη Ανυφαντάκη και Κώστα Ζαχαριουδάκη.

«Ο προσανατολισμός της εξέλιξης οφείλει να είναι πλέον όλο και περισσότερο επικεντρωμένος στη διαμόρφωση ενός καλύτερου ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, ειδικότερα δε στις περιπτώσεις σχολικής στέγης. 

Θα αποδώσουμε στα παιδιά, ένα πλήρως αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον με την τοποθέτηση νέων

κουφωμάτων και την απομάκρυνση των παλιών που είχαν τοποθετηθεί πριν από 50 χρόνια», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Είναι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η βελτίωση των σχολικών υποδομών. Οι ανάγκες είναι ακόμα πολλές και σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία προχωράμε βήμα – βήμα για τον σχεδιασμό, τη δρομολόγηση και την υλοποίηση έργων που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............