Τελετή λήξης της καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Αυγούστου 2022

Τελετή λήξης της καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ»

 Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 

 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ», ως μέλος του Δ.Ε.Β., συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στην πανελλήνια αυτή προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των Βιβλιοθηκών, καθώς και αναβάθμισης των υπηρεσιών τους προς το κοινό. 


Από τις 29 ΙΟΥΝΙΟΥ και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού υλοποίησε μια σειρά εργαστηρίων με την υποστήριξη των δημιουργικών και ακούραστων εθελοντών της, τους οποίους ευχαριστεί πολύ για την προσφορά τους, όπως, φυσικά, ευχαριστεί και τους μικρούς της φίλους και γονείς που στήριξαν τη δράση και συμμετείχαν στα εργαστήρια που υλοποιήθηκαν. 


Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Κ.Ε. 2022 στο χώρο της Βιβλιοθήκης και καλούμε τους μικρούς μας φίλους να παρευρεθούν σε αυτήν τη γιορτή, προκειμένου να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Καλούμε, επίσης και όλους τους εθελοντές – εμψυχωτές να δώσουν για μία ακόμη φορά το «παρών» τη συγκεκριμένη μέρα. 


Σας περιμένουμε όλες και όλους στην τελετή λήξης της Κ.Ε. 2022! Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. Κωνσταντίνος Λυμπερίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............