Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο Τάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Αυγούστου 2022

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο Τάκη


Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε χθες Τετάρτη στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης.

Κατά την συνομιλία που είχαν, οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Κουράκης επικαιροποίησαν τα ζητήματα που είχαν τεθεί προ ημερών, κατά την επίσκεψη του κ. Υπουργού στο Ηράκλειο και αφορούσαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης επιβεβαίωσαν τις προσπάθειες προκειμένου τα ζητήματα αυτά να προχωρήσουν προς επίλυση.

Η συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Θεοδωρικάκου και Κουράκη επικεντρώθηκε επίσης και στο σοβαρό πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο κ. Υπουργός τόνισε για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία αλλά και το ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των φορέων για την προώθηση της ενημερωτικής εκστρατείας για τον περιορισμό του ανησυχητικού αυτού φαινομένου.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Κουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή για την καλή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τόνισε υπάρχει η πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν, τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και τους πολίτες της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............