Εκδήλωση Με Τίτλο «ΌΛΟΝ Για Το Παιδί» Στο Ηράκλειο Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Αυγούστου 2022

Εκδήλωση Με Τίτλο «ΌΛΟΝ Για Το Παιδί» Στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ομάδα εθελοντών πολιτών της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την ευζωία του παιδιού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

thumbnail_olon%20gia%20to%20paidi_LOGO-04

Οι ομιλίες που θα πλαισιώνουν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από τις 10:30 το πρωί έως τις 20:00 στην 《Πειραματική Σκηνή》, ενώ οι δράσεις, για τις οποίες απαιτείται κράτηση, θα πραγματοποιούνται παράλληλα στο φουαγιέ και στην αυλή.



Είναι εμφανές ότι στην εποχή μας οι ανάγκες ενός παιδιού στην καθημερινή του ζωή, ολοένα και αυξάνονται, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όπου παρατηρήθηκε αύξηση στην ανάγκη για υποστήριξη ενός παιδιού σε πολλαπλά μέτωπα.

Olon_fb_cover

Με γνώμονα τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα παιδιά, στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προσφορά γνώσης και πολύτιμων εφαρμόσιμων «εργαλείων» ως προς την ευζωία του παιδιού σε κάθε επίπεδο.



Οι εισηγητές της ημερίδας προέρχονται από διάφορους χώρους, όπως εκείνος της ψυχολογίας, της μουσικής, των εικαστικών, της πολλαπλής νοημοσύνης, της διατροφής, της ενεργειακής θεραπείας, του αθλητισμού και της κίνησης, της εναλλακτικής εκπαίδευσης, της αυτογνωσίας, της χαρισματικότητας αλλά και του θεατρικού παιχνιδιού.



Η μη κερδοσκοπική αυτή πρωτοβουλία αυτή έχει σαν κεντρικό πυλώνα την ευαισθητοποίηση και την καλή θέληση στην πράξη και απευθύνεται σε γονείς, παιδιά αλλά και εκπαιδευτικούς ή όσους εργάζονται με παιδιά.

Πληροφορίες/κρατήσεις για τις δράσεις στη σελίδα στο Facebook «ΌΛΟΝ για το παιδί»

https://www.facebook.com/olongiatopaidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............