“Ειρηναία 2022” τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Νεροχώρι Αποκορώνου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Αυγούστου 2022

“Ειρηναία 2022” τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Νεροχώρι Αποκορώνου

 Τα “Ειρηναία 2022” θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. στο Νεροχώρι Αποκορώνου, τιμώντας τη μνήμη του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κυρού Ειρηναίου Γαλανάκη.


Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αγία Σοφία», ο Σύλλογος Καταγομένων από την Κοινότητα Παϊδοχωρίου Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου και η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ειρηναίου-Επισκόπου Λουγδούνου, χαιρετισμούς από εκπροσώπους των οργανωτών, ομιλία του κ. Μιχάλη Γαλανάκη, Έφορου Υλικού του Ιδρύματος Αγία Σοφία, με θέμα «Το μήνυμα της Ειρήνης στο έργο του Ειρηναίου Γαλανάκη».

Θα ακολουθήσουν απονομές τιμητικών διακρίσεων: στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» κ. Νικόλαο Παπαδάκη, στον Ταμία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία» κ. Πέτρο Πανηγυράκη και στον Έφορο Υλικού του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία» κ. Μιχάλη Γαλανάκη. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Νικηφοράκης.

“Ειρηναία 2022” τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Νεροχώρι Αποκορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............