Συμφωνία Συνεργασίας Food Brokers Α.Ε. και Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουλίου 2022

Συμφωνία Συνεργασίας Food Brokers Α.Ε. και Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου

 Σε συμφωνία για συνεργασία κατέληξαν στις 7 Ιουλίου 2022 η Food Brokers Α.Ε. με την Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου. Η www.foodbrokers.com είναι μια νέα, B2B ψηφιακή πλατφόρμα προβολής και πώλησης Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, όπου χιλιάδες Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους, απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε επαγγελματίες αγοραστές Retail και HoReCa στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στον μεγάλο στόχο της ενίσχυσης της Εθνικής Οικονομίας. Η www.foodbrokers.com παρέχει ένα πολύ φιλικό προς τους χρήστες περιβάλλον εργασίας, με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση.


Ο κος. Σπύρος Μερκούρης, Γενικός Διευθυντής της Food Brokers A.E., ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η υπογραφή συμφωνίας και η συνεργασία μας με την Ένωση Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που δίνει την δυνατότητα σε παραγωγούς και προμηθευτές που εστιάζουν στον κλάδο του HoReCa να εγγραφούν στην www.foodbrokers.com, με στόχο τα μέλη της Ένωσης και τα τμήματα αγορών τους, με την χρήση της πλατφόρμας, να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληθώρα προμηθευτών και προϊόντων, να αναζητήσουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής για τα προϊόντα τους, να λάβουν άμεσα προσφορές από τους προμηθευτές, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να καταλήξουν σε συμφωνία αγοράς.


 Με τον τρόπο αυτό, αξιοποιούν καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό τους, μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα και εξασφαλίζουν περισσότερη διαφάνεια στις συναλλαγές τους. Επίσης, η www.foodbrokers.com εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών με την χρήση του λογαριασμού escrow. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διοίκηση, την βελτίωση της κερδοφορίας και της απόδοσης επενδυμένων κεφαλαίων των μελών της Ένωσης».

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης: «Η παρούσα συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα για τον κλάδο του τουρισμού. Ειδικότερα, την περίοδο που διανύουμε λόγω της πρωτοφανούς ανόδου των τιμών των πρώτων υλών, η εγγραφή στην www.foodbrokers.com θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες κωδικούς πρωτογενών και δευτερογενών Ελληνικών προϊόντων, που διαφορετικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό. 


Τα ελληνικά μας προϊόντα έχουν μεγάλη αξία και άριστη ποιότητα και είναι άξια ώστε να καταστούν ανταγωνιστικά και στην εκτός Ελλάδος αγορά. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει κάποιος επαγγελματίας αγοραστής από την χρήση της πλατφόρμας, καθώς σίγουρα θα εξασφαλίσει την βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής. Καθώς μεταβαίνουμε σε μια τάση αποπαγκοσμιοποίησης λόγω των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων, για να μπορέσουμε να καταστήσουμε βιώσιμη την λειτουργία των επιχειρήσεων μας, καλό θα είναι να εστιάσουμε στις τοπικές οικονομίες- κοινωνίες και η www.foodbrokers.com μας δίνει την δυνατότητα να το επιτύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............