Δροσερά ποτά για το καλοκαίρι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουλίου 2022

Δροσερά ποτά για το καλοκαίρι

 Η πιο ανέμελη και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς το καλοκαίρι. Μια εποχή, που όποιος την ακούει κατευθείαν συνδυάζει εικόνες στο μυαλό του από θάλασσα, εκτυφλωτικό ήλιο, παραλίες και beach bars, χορό, απόλυτη διασκέδαση και φυσικά Δροσερά Ποτά για να συνοδεύσουν την παρουσία σου στην κάθε καλοκαιρινή στιγμή κάτω από τον ήλιο ή το ολόγιομο φεγγάρι!



Και τι πιο Δροσιστικό από μοναδικά, καλοκαιρινά Cocktails, με υπέροχα αρώματα και ιδιαίτερες γεύσεις που συνδυάζουν όλο το Καλοκαίρι μέσα σε μια γουλιά!

Δημοφιλή Ελληνικά Cocktails

H Ελλάδα, δεν είναι πολλά χρόνια που αναγεννήθηκε στο χώρο του Bartending, βγάζοντας νέους και ταλαντούχους Bartenders, ορισμένοι από τους οποίους έχουν ξεχωρίσει και αναδειχτεί από τους καλύτερους του κόσμου.


Η Ελληνική Μιξολογία λοιπόν, έχει απογειωθεί εξαιτίας του πάθους, της φαντασίας και της ακατάπαυστης δουλειάς για δημιουργία από τους Έλληνες Bartenders, οποίοι πειραματίζονται συνεχώς και δημιουργώντας μοναδικές συνταγές που φέρνουν την Ελλάδα στο επίκεντρο της Διεθνούς Σκηνής.


Οι πειραματισμοί αυτοί γίνονται κυρίως με ελληνικά προϊόντα και αποστάγματα, με τη μαστίχα, το ούζο, το τσίπουρο και την τσικουδιά να πρωταγωνιστούν και τα συνοδευτικά βότανα όπως και το μέλι, να έχουν την τιμητική τους.

Τα Ελληνικά αποστάγματα λοιπόν και τα Ελληνικά προϊόντα αναγνωρίζονται και συμπεριλαμβάνονται στον παγκόσμιο χάρτη του Bartending μέσα από άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες, που εντυπωσιάζουν ήδη το Διεθνές κοινό και κάνοντας του Έλληνες Bartenders και τα Ελληνικά Cocktails δημοφιλή σε παγκόσμια κλίμακα.

Ελαφριά Cocktail από την Oinomelos

Η Oinomelos, μια νέα εταιρεία, με όραμα, καινοτόμες ιδέες και πάθος για την παράδοση και όλα τα αγαθά που παράγει η Ελληνική Γη, δημιουργεί προϊόντα βασισμένα στον εκλεπτυσμένο οίνο, με πρωτοποριακή σύνθεση, πιστοποιημένα και κατοχυρωμένα που είναι έτοιμα να καταπλήξουν όποιον τα δοκιμάσει.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και το Οινόμελο της. Ένα άκρως Ελληνικό και φίνο ποτό, με γεμάτη γλυκιά γεύση προερχόμενη από αναδυόμενες νότες μελιού, χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης, με χαμηλούς αλκοολικούς βαθμούς 9%, αλλά και χαμηλή θερμιδική αξία, μόλις 72kcal/ 50ml.

Το Οινόμελον της Oinomelos προέρχεται από την αρχαιοελληνική συνταγή του Οινόμελου, όπου ο Ιπποκράτης και ο Δημόκριτος το εξύψωναν διαρκώς και το χρησιμοποιούσαν ως γιατρικό και ελιξίριο ευεξίας και μακροζωίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποτελεί ένα μοναδικό βασικό συστατικό για υπέροχα Δροσιστικά Cocktails και Ελαφριά, χάρις των χαμηλών αλκοολικών του βαθμών, που προσφέρουν απαράμιλλη γεύση.

Είτε δημιουργήσετε ένα Welcome Cocktail, ένα Main Cocktail ή ένα After Dinner Cocktail, το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσει και θα καταπλήξει όποιον το δοκιμάσει, προσφέροντας του μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Μπορεί να συνδυαστεί με άπειρα συστατικά και άλλα αλκοολούχα ποτά, δημιουργώντας ευφάνταστες συνταγές, με ξεχωριστή γεύση που θα εντυπωσιάσουν τους δοκιμαστές τους.

Ήδη πολλοί καταξιωμένοι Bartenders από όλη την Ελλάδα, έχουν δοκιμάσει και έχουν αγαπήσει αυτό το μοναδικό ελιξίριο γεύσης, δημιουργώντας υπέροχες και ιδιαίτερες συνταγές, έχοντας συγκινήσει το ευρύ κοινό και έχοντας αποκτήσει μεγάλη απήχηση.

Δροσιστικά Cocktail από την Oinomelos

Η Oinomelos όντας μια πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της, παρουσιάζει το Οινόμελον της μέσα από φανταστικές συνταγές για Δροσιστικά Cocktail που έχουν εντυπωσιάσει όσους τα έχουν δοκιμάσει, με την απαράμιλλη γεύση τους και αυτή τη Sweet νότα που αφήνουν σαν επίγευση, ξετρελαίνοντας τον ουρανίσκο.

Το Οινόμελον της Oinomelos όμως κατάφερε κάτι ακόμα ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Το υπέροχο αυτό Οινόμελό της, το οποίο χαρίζει μια μοναδική γλυκιά γεύση αναδύοντας εξαιρετικές νότες μελιού σε κάθε του γουλιά, κατάφερε να μπει στην οικογένεια των πιο Δροσιστικών και διαδεδομένων Cocktails παγκοσμίως. Την οικογένεια των Spritzer!

Τα Spritz κατά κανόνα είναι Cocktails τα οποία έχουν ως βάση τους λευκό κρασί, ένα bitter liquer και σόδα. Πολλά από αυτά είναι ευρέως γνωστά αγαπημένα στο ευρύ κοινό.


Το Οινόμελον της Oinomelos όμως, ήρθε για να δώσει μια νότα πιο Sweet και πιο ιδιαίτερη από την μέχρι τώρα bitter γεύση που έχουμε συνηθίσει, «ταράζοντας τα νερά» και δημιουργώντας μια νέα γεύση, Δροσιστική και ξεχωριστή.

Αποτελεί μια άκρως απολαυστική συνήθεια, είναι ένα μοναδικά δροσερό διάλλειμα και μια υπέροχη συντροφιά μέσα στην μέρα! Είναι η πιο καινοτόμος και ευχάριστη κατηγορία σε Cocktail που μπορούμε να απολαύσουμε όλο τον χρόνο και να μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με την ξεχωριστή Sparkle γεύση της.

Η κατανάλωση των Spritz είναι μια συνήθεια η οποία έχει γίνει πλέον κομμάτι της Ευρωπαϊκής κουλτούρας. Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται πλέον σχεδόν σε όλα τα Αθηναϊκά Βars, αλλά και στα περισσότερα Βars της περιφέρειας, για να το δοκιμάσετε σε όλες τις υπέροχες παραλλαγές του.

Πολλοί είναι οι Bartenders οι οποίοι προτίμησαν το Οινόμελον της Oinomelos αλλά και το Y Oinomelon Silver, την Premium εκδοχή του Οινόμελου για να δημιουργήσουν εύγεστα, δροσιστικά, καλοκαιρινά Spritz, με μοναδική γεύση και μεγάλη απήχηση.

Δημιουργήματα υψηλής μιξολογίας που μπορούν να προσφέρουν μια διασκεδαστική απόλαυση στον ουρανίσκο, μεταφέροντας σε, σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσης.

Αλλά και η ίδια η Oinomelos έχει δημιουργήσει τα δικά της δροσερά Spritz, εύκολα στη σύνθεσή τους και άκρως απολαυστικά έτοιμα να κατακλύσουν τον ουρανίσκο σου και να σε κάνουν να τα αγαπήσεις και να τα κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου!

Ανακάλυψε λοιπόν και εσύ το Classic Oinomelo Srpitz και το Sweet Oinomelo Spritz και νιώσε μια μοναδική εμπειρία δροσιάς και γεύσης.

Το Οινόμελον της Oinomelos αλλά και το Y Oinomelon® 9% Silver που αποτελεί την πιο Premium εκδοχή του Οινόμελου, αγαπήθηκε από τον κόσμο που το έχει δοκιμάσει και το έχει χαρακτηρίσει ως ελιξίριο γεύσης, αφού αποτελεί ένα γευστικότατο ποτό με βάση τον οίνο.

Ο μοναδικός συνδυασμός αρωμάτων με γευστικές νότες μελιού το καθιστούν ως μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.

Και επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα Δροσερό Cocktail τα απογεύματα του καλοκαιριού, η Oinomelos φροντίζει τα Cocktails που έχουν δημιουργηθεί με το Οινόμελό της να μην είναι φορτωμένα με περιττές θερμίδες και ζάχαρη και υψηλούς αλκοολικούς βαθμούς.

Οι πολλές του καινοτομίες, μεταξύ των οποίων, οι χαμηλοί αλκοολικοί του βαθμοί, μόλις 9%, αλλά και οι χαμηλή θερμιδική του αξία, μόλις 72 kcal/ 50ml, αφού δεν έχει Καμία Προσθήκη Ζάχαρης, το καθιστά ένα εξαίσιο και ξεχωριστό ποτό που μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη βάση για υπέροχα, ευφάνταστα και νόστιμα Cocktails.

Μέσω της καμπάνιας της Oinomelos Talent Accepted Cocktail Edition, πολλοί και καταξιωμένοι Bartenders από όλη την Ελλάδα, γνώρισαν και αγάπησαν το Οινόμελον της Oinomelos και δημιούργησαν μοναδικά ευφάνταστα και εύγευστα Cocktails και πάνω απ’ όλα Ελαφριά, απαλλαγμένα από υψηλούς αλκοολικούς βαθμούς, αλλά και θερμίδες.

Συνδυάζοντας τα με vodka, gin, campari, angostura, ρούμι και πολλών ειδών homemade syrups, λικέρ, φρέσκους χυμούς και γευστικούς πουρέδες από φρούτα, δημιούργησαν μοναδικά και πρωτότυπα Aperitivo, Main & Digestif Cocktails, μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες, που διαμορφώνουν τάσεις και εξελίσσουν τις γευστικές εμπειρίες στο Ελληνικό χάρτη του Bartending.

Δροσερά Cocktail με Σανγκριά
H Σαγκρία, είναι ένα Π.Ο.Π Ισπανικό ποτό, φτιαγμένο από κόκκινο κρασί! Δημιουργήθηκε και περπάτησε μέσα στην ιστορία, κυρίως από την ανάγκη του ανθρώπου να φτιάξει διαφορετικές γεύσεις από αυτές που ήδη κατανάλωνε, με σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα και να φύγει από τις καθιερωμένες γεύσεις που είχε συνηθίσει.

Έτσι, προσθέτοντας νερό, ζάχαρη και μοσχοκάρυδο και παίρνοντας το όνομά της από το sangre που σημαίνει αίμα, δημιουργήθηκε η πρώτη Σαγκρία.

Η Oinomelos όντας μια εταιρεία που αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης και την αξία της Ελληνικής ιστορίας και των παραδόσεων, με καινοτόμες ιδέες! Μετά από συνεχή έρευνα, ομαδικό πνεύμα, επιμονή και δουλειά, δημιουργεί ένα ακόμα αρωματικό ποτό με βάση τον οίνο και υπέροχη φρουτώδη γεύση από Φυσικό Εκχύλισμα Εσπεριδοειδών, την ήδη αγαπημένη σε όποιον την έχει δοκιμάσει, Sangreal της Oinomelos.

Ένα ακόμα καινοτόμο, διαφορετικό ποτό, με την Πλήρης Απουσία Προσθήκης Ζάχαρης και η φυσική της γλύκανση, να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Γεγονός που την κάνει ένα προϊόν με πολύ χαμηλές θερμίδες, μόλις 99kcal / 100ml, αλλά χωρίς να χάνει την υπέροχη γλυκιά της γεύση και το μοναδικό της άρωμα από Φυσικό Εκχύλισμα Εσπεριδοειδών.

Από μόνη της μπορεί να χαρακτηριστεί ένα ποτό για όλες τις ώρες και περιστάσεις, αφού η σύνθεσή της, η ιδιαίτερη και γλυκιά γεύσης της και οι χαμηλοί αλκοολικοί της βαθμοί, μόλις 8%, της το επιτρέπουν.

Φανταστείτε λοιπόν πως η προσθήκη και άλλων διάφορων συστατικών, όπως φρέσκα φρούτα και μπαχαρικά θα απογείωνε το αποτέλεσμα, προσφέροντας σας αμέσως ένα Δροσερό, παιχνιδιάρικο στη γεύση και εύκολο Cocktail που θα εντυπωσίαζε ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Cocktails που θα μπορούσε ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι του και να απολαύσει ένα Καλοκαιρινό απόγευμα στη βεράντα του ή μια ζεστή βραδιά παρέα με καλή παρέα, που σίγουρα θα έμενε απόλυτα ευχαριστημένη, από την εξέλιξή σας στο Bartending.

Το πορτοκάλι, η φράουλα ή ακόμα και το ακτινίδιο θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την γεύση και τα αρώματα από τα εσπεριδοειδή, ενώ το λεμόνι ή το lime θα προσθέσουν την οξύτητα που απαιτείται ώστε το Cocktail σας να είναι Δροσερό και εύγευστο σε κάθε του γουλιά!

Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να δημιουργήσετε ευφάνταστα Cocktail με Sangreal, που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για την φαντασία σας και την δημιουργικότητά σας.

Με την προσθήκη τριμμένου πάγου, φρέσκου χυμού πορτοκαλιού, φράουλες και λίγο lime στο blender, θα έχετε μια υπέροχη Frozer Sangreal που μπορείτε να την σερβίρεται σε Martini Glass για ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Επίσης η προσθήκη μπαχαρικών όπως η κανέλλα σε συνδυασμό με ανθρακούχο νερό ή σόδα, θα δώσουν ένα Sparkle αποτέλεσμα, άκρως δροσιστικό και ελαφρύ για κάθε ώρα της ημέρας.

Και φυσικά το κάθε ξεχωριστό Cocktail από Sangreal, με την μοναδική σπιρτόζα γεύση και τα υπέροχα αρώματα, να είστε σίγουροι ότι θα σας ταξιδέψει στην υπέροχη γεύση του, με ελάχιστες θερμίδες, αφού η Sangreal της Oinomelos είναι χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης με μόλις 99kcal / 100ml.

www.oinomelos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............