Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Παπακωνσταντή «Κυματισμοί», στο Ρέθυμνο. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουλίου 2022

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Παπακωνσταντή «Κυματισμοί», στο Ρέθυμνο.

  Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Γιώργου Παπακωνσταντή «Κυματισμοί», στο Ρέθυμνο. Η εκδήλωση θα γίνει στο καφέ Le jardin στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, την Τετάρτη 20/07/2022, στις 7:30 το απόγευμα.



Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Γιάννης Γαζανός, φιλόλογος, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου

Γεωργία Γαλλιάκη, ηθοποιός

Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος Εκδόσεων Ραδάμανθυς

& ο ποιητής-συγγραφέας Γιώργος Παπακωνσταντής

Συντονίζει ο Ξενοφώντας Σπιταδάκης, ιστορικός-φιλόλογος

Ο Γιώργος Παπακωνσταντής γεννήθηκε στο Ρέθυμνο. Πέρασε τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού στο Μελιδόνι Ρεθύμνου και, ακολούθως, μετανάστευσε οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Αστυνομικές επιστήμες στις σχολές αξιωματικών και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Τμήμα Ψυχολογίας. 

Δίδαξε, για 15 περίπου χρόνια, στις Αστυνομικές Σχολές και στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, (πρώην ΑΤΕΙ Κρήτης). Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο για την Έρευνα τον Πολιτισμό και την Ισότητα Κρήτης». (Κ.Ε.Π.Π.Ι.Κ). Ζει στο Ρέθυμνο και του αρέσουν τα ταξίδια, η Θάλασσα και οι βόλτες με μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............