Σε οκτώ παραλίες του Δήμου Σητείας θα ανεμίζει φέτος η Γαλάζια Σημαία και συγκεκριμένα σε: Σητεία, Βάϊ, Κουρεμένο, Χιόνα, Κάτω Ζάκρο, λιμανάκι Γούδουρα, Βουρλιά Ξερόκαμπου και Ανάληψη Πεύκων.
Κατά την τελετή ανάρτησης της σημαίας στην παραλία της Σητείας, που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Δημάρχου κ. Ζερβάκη και της Αντιδημάρχου κ. Πλατανάκη, έγινε αναφορά στο γεγονός ότι και τα οκτώ αιτήματα που υπέβαλε για τη φετινή χρονιά ο Δήμος εγκρίθηκαν, γεγονός που πιστοποιεί την ποιότητα των υδάτων, την οργάνωση των παραλιών και τη σωστή παροχή υπηρεσιών από το Δήμο.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την κατάκτηση των σημαιών, αλλά και όσους συμβάλουν στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου στις παραλίες και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βελτιώνει τις υποδομές του για να παρέχει στους πολίτες παραλίες ασφαλείς και καθαρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου