Τιμητικό Βραβείο στον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Ιουλίου 2022

Τιμητικό Βραβείο στον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου"

 Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στην πρόεδρο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» κα. Μαίρη Παχιαδάκη για το σύνολο της προσφοράς της και στην αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην τελετή απονομής των «Patient Partnerships Awards 2022» στην Αθήνα, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του ακαδημαϊκού, επιστημονικού, επιχειρηματικού, θεσμικού και ευρύτερου κλάδου της Υγείας. 



Το τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε κατόπιν πρότασης του προέδρου της φετινής Κριτικής Επιτροπής κ. Χρήστου Λιονή, καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Α/θμιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλους της ομάδας εμπειρογνωμόνων για αποτελεσματικές επενδύσεις στον τομέα υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στον χαιρετισμό της η κα. Παχιαδάκη, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον κ. Λιονή για την τιμητική πρόταση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φορέα ο οποίος από την αρχή της δραστηριοποίησής του, «προσπαθεί να ανοίξει μια χαραμάδα στις ερμητικά κλειστές πόρτες της κακοποίησης και της έμφυλης βίας. Μια κακοποίηση που είναι «γδάρσιμο ψυχής», τραύμα που για πάντα αιμορραγεί και αφήνει βαθιά σημάδια».

Στη φετινή εκδήλωση του Health Daily της BOUSSIAS, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, του PhRMA Innovation Forum και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων, παρουσιάστηκαν σημαντικά προγράμματα που υποστηρίζουν τον ασθενή καθώς και προγράμματα για την πρόληψη, ενημέρωση, εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............