Βραδιά μουσικής και χορού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Ιουνίου 2022

Βραδιά μουσικής και χορού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και με το σύνθημα ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα θα πραγματοποιήσει βραδιά μουσικής και χορού την Κυριακή 26/6/2022 στο ανοιχτό θέατρο του καράβολα στην Παραλιακή Ηρακλείου στις 20:00.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρετε

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μέρα. Η Μονάδα για Άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και υλοποιείται από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη.

Οι ομάδες ψυχοεκπαίδευσης αποτελούν άλλη μία δραστηριότητα η οποία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του κέντρου ημέρας της μονάδας μας.

☑️Μέσα από αυτές τις ομάδες γίνεται προσπάθεια για πληροφόρηση και εκπαίδευση των θεραπευόμενων για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που η ψυχική νόσος προκαλεί με έμφαση στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.

☑️Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούνται τεχνικές όπως τα παιχνίδια ρόλων, οι κοινωνικές ιστορίες, παραμύθια, αφήγηση, συγγραφή και εκπαιδευτικά βίντεο.

Βραδιά μουσικής και χορού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............