Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός του βυθού του Ενετικού λιμένα Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουνίου 2022

Εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός του βυθού του Ενετικού λιμένα Ηρακλείου

 Στο πλαίσιο Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός του βυθού του Ενετικού λιμένα Ηρακλείου, υπό τη συνδιοργάνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Α.Ε. και την ενεργό συμμετοχή ευαισθητοποιημένων προσοντούχων δυτών, αλλά και πληθώρας Φορέων, Συλλόγων και επιτηδευματιών που εμπλέκονται στο υφιστάμενο Δίκτυο που έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.


Ο Ενετικός λιμένας Ηρακλείου αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης και ο εθελοντικός

καθαρισμός του βυθού του, εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας Νησιωτικής Πολιτικής για την ευαισθητοποίηση των πολιτών περί της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, δίνοντας έμφαση στην ανεκτίμητη αξία του εθελοντισμού και το καθοριστικό ρόλο του στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Θερμές Ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους εθελοντές για τη συνδρομή τους στην εν λόγω

δράση και κυρίως για το βροντερό μήνυμα: «ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» που έστειλαν με τη ενεργό συμμετοχή τους.

Διοργάνωση: Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.

Συμμετοχή:

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.

2. J/V EPE SA- ARSI SA

3. ΓΚΕΡΕΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ¨DIVE POINT ¨

4. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ¨SCUBAKRETA DIVE CENTER¨ 5. ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΟΥΤΣΑΛΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ¨YΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΛΟΜΠΛΟΣ¨ 6. ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ M & K ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ Ο.Ε. 7. ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ 8. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ¨SAVE YOUR HOOD¨ 9. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΑΛΦΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ 10. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 11. ΓΕΡΑΝΟΙ ΤΖΑΜΟΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............