Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Ηρακλείου στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας

 

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Προστατεύοντας το περιβάλλον, διαφυλάσσουμε την ζωή και το μέλλον μας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 το 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που διοργάνωσε στον Καράβολα η εθελοντική  ομάδα EcoVoiceμε τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗΚΕΗ.

Το Φεστιβάλ διήρκησε από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο οποίος μέσα από τις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ενημερώθηκε για τα οφέλη της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας.

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετείχε στο Φεστιβάλ, μέσω της Αντιδημαρχίας Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος,  με  περίπτερο και διάφορες ενημερωτικές δράσεις. Μεταξύ άλλων, ο σύμβουλος του Δημάρχου Νικήτας Μαυράκης παρουσίασε την Κυριακή 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ένα βιωματικό εργαστήριο, με θέμα «Πως Ανακυκλώνω».

Παράλληλα στο περίπτερο του Δήμου, μικροί και μεγάλοι recyclers είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να φωτογραφηθούν με τον «ΜίνωΑνακύκλωντα»  και κερδίσουν πρωτότυπα δώρα.

Το περίπτερο επισκέφθηκε την Κυριακή ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ Ρένα Παπαδάκη, ενώ στην έναρξη του Φεστιβάλ χαιρέτισαν τόσο η κ. Παπαδάκη όσο και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας Κώστας Βαρδαβάς.

Ο Δήμαρχος είχε  την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις του Φεστιβάλ και αμέσως μετά δήλωσε σχετικά: «Το Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη, τον  οποίο έχουν αγκαλιάσει οι συμπολίτες μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα EcoVoice που είχε την πρωτοβουλία για την διοργάνωσή  του. Στον Δήμο Ηρακλείου στηρίζουμε εμπράκτως κάθε δράση που προωθεί την ανακύκλωση, την οικολογία και τηνκυκλική οικονομίαδιότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι προστατεύοντας το περιβάλλον, διαφυλάσσουμε την ζωή και το μέλλον μας».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............