Ποδαρικό του ΕΑΠ στα Βιομηχανικά Διδακτορικά Διπλώματα Σπουδών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουνίου 2022

Ποδαρικό του ΕΑΠ στα Βιομηχανικά Διδακτορικά Διπλώματα Σπουδών

 Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος» (ΣΕΒΠΕ & Δ.Ε.), Ομότιμος Καθηγητής Κλεομένης Μπάρλος υπέγραψαν την Κυριακή, 4 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, με το οποίο:


1. Παρέχεται η δυνατότητα σε νέους επιστήμονες, οι οποίοι διαθέτουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, να διαμορφώσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο, να μελετήσουν την αγορά στην οποία απευθύνονται, να αξιολογήσουν τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής τους ιδέας και να δικτυωθούν με επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, έτσι ώστε να δημιουργήσουν επιχειρήσεις με προοπτική και μέλλον.

2. Υποστηρίζονται ερευνητές στη διαμόρφωση πλάνου ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες της αγοράς, και τη διαμόρφωση της στρατηγικής και του πλαισίου προώθησης και συνεργασίας με την επιχειρηματικότητα και την αγορά.

3. Παρέχεται η δυνατότητα εκπόνησης πρακτικής άσκησης φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε επιχειρήσεις - μέλη του ΣΕΒΠΕ & ΔΕ.

4. Παρέχεται η δυνατότητα συνεργασίας για την εκπόνηση βιομηχανικών Διδακτορικών Διπλωμάτων Σπουδών και

5. Αναπτύσσεται η συνεργασία των δύο φορέων για τη δημιουργία επαγγελματικών προγραμμάτων επιμόρφωσης (microcredentials).

Με το Μνημόνιο Συνεργασίας το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εγκαινιάζει την πρόσφατη θεσμοθέτηση των βιομηχανικών διδακτορικών και εδραιώνει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία του με σημαντικούς φορείς για τη στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας και της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............