Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ‘’Δομήνικος Θεοτοκόπουλος’’ οργανώνει διήμερη εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Ιουνίου 2022

Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ‘’Δομήνικος Θεοτοκόπουλος’’ οργανώνει διήμερη εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή

 Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ‘’Δομήνικος Θεοτοκόπουλος’’ οργανώνει διήμερη εκπαιδευτική – ψυχαγωγική εκδρομή το Σάββατο 18 – Κυριακή 19 Ιουνίου.

Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Ορθής Πέτρας και του Μουσείου της Ελεύθερνας, που επικυρώνουν την αλήθεια των λόγων του Ομήρου, διαμονή στο Οροπέδιο του Ομαλού, επίσκεψη με καΐκι της Αρχαίας Λισσού στη νότια ακτή των Χανίων, μεταξύ Παλαιόχωρας και Σούγιας, και δυνατότητα διάσχισης Σαμαριάς.



Αναχώρηση για Οροπέδιο Ομαλού, βόλτα στο Οροπέδιο
, διανυκτέρευση και γεύμα στο Ξενοδοχείο ‘’Εξάρι’’.
Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Αναχώρηση Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 8 πμ, με προορισμό το αρχαιολογικό μουσείο της Ελεύθερνας και την νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας στο άλσος της Ελεύθερνας, επίσκεψη – ξενάγηση, ελεύθερο χρόνο για καφέ στο χωριό Ελεύθερνα.

Κυριακή 19 Ιουνίου: Αναχώρηση από Ομαλό για Σούγια, επιβίβαση σε καΐκι και περιπλέοντας την νότια ακτή άφιξη στην Αρχαία Λισσό. Βόλτα στο χώρο και επίσκεψη του πασίγνωστου στην αρχαία Ελλάδα Ασκληπιείο της, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, επιστροφή Σούγια για φαγητό σε ταβέρνα. Ελεύθερος χρόνος στη Σούγια και αργά το απόγευμα αναχώρηση για Φοδελε-Ηράκλειο.

Υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να περάσουν το φαράγγι της Σαμαριάς, και στη συνέχεια με το καράβι να έρθουν Σούγια, για την επιστροφή στο Φόδελε με το υπόλοιπο γκρουπ.

Τιμή εκδρομής ανά άτομο: 80 ευρώ (ελάχιστος αριθμός συμμετοχής 40 άτομα)
Στην τιμή περιλαμβάνονται: το λεωφορείο, η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο, δυο γεύματα (Σάββατο Βράδυ και Κυριακή μεσημέρι), και το καραβάκι για την Λισσό. Δεν συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο του αρχαιολογικού χώρου λόγω διαφορετικής τιμής αναλόγως της ηλικίας ή ελεύθερης εισόδου μέχρι 25 ετών.
Εγγραφές στα μέλη του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου, τηλ επικοινωνίας: 6936774982, 6945703778

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............