Γυμνάσιο Γουβών: Την άμεση λύση του κτιριακού προβλήματος ζητάει με Κοινοβουλευτική παρέμβαση ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Ιουνίου 2022

Γυμνάσιο Γουβών: Την άμεση λύση του κτιριακού προβλήματος ζητάει με Κοινοβουλευτική παρέμβαση ο Χάρης Μαμουλάκης

 Το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Γουβών, αναδεικνύει με Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Παιδείας & Θρησκευμάτων και Οικονομικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή του αρμόδιου Τομεάρχη Νίκου Φίλη και 10 ακόμη Βουλευτών.


«Οι 300 και πλέον μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Γουβών, στεγάζονται σε ένα ακατάλληλο, μη ενιαίο σχολικό συγκρότημα, σε προβληματικούς χώρους που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους και δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Το διαρκώς αυξανόμενο μαθητικό δυναμικό του Γυμνασίου Γουβών σε συνδυασμό με τα προβλήματα των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, καθιστούν την ανάγκη βελτίωσης των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού, περισσότερο από ποτέ, επιτακτική. Το δικαίωμα της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών μέσα από ένα σχολικό κτίριο ασφαλές, λειτουργικό και κατάλληλα οργανωμένο, είναι αυτονόητο γι’ αυτό και καλούμε τους Υπουργούς να δώσουν σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πώς σχεδιάζεται η επίλυση του κτιριακού προβλήματος και αν σκοπεύουν να αξιοποιήσουν την έκταση της πρώην βάσης Γουρνών προκειμένου να ανεγερθούν νέες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες, σχολικές μονάδες.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............