Ετήσιο αντάμωμα συλλόγων «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουνίου 2022

Ετήσιο αντάμωμα συλλόγων «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας»

 Ο σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδού οργανώνει το ετήσιο αντάμωμα των συλλόγων το «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας», την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Αβδού Πεδιάδος Ηρακλείου.Καλούμε όλους τους Πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της Κρήτης, να δηλώσουν συμμετοχή στο «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας» και να παρουσιάσουν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές με αγνά τοπικά προϊόντα.
Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, στηρίζει και ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας και των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Τα βασικά στοιχεία της εκδήλωσης είναι:
-Η συμμετοχή συλλόγων από όλη την Κρήτη καθώς επίσης και συλλόγων του εσωτερικού και του εξωτερικού που έχουν τον ίδιο στόχο.
-Η ανάδειξη της κοινωνικής ευθύνης του ΦΕ.Κ.Κ. με τη συμμετοχή στην εκδήλωση και τη στήριξη, κάθε φορά, ενός σημαντικού κοινωνικού φορέα της Κρήτης.
-Η μεταλαμπάδευση των αξιών των ηθών και των εθίμων της Κρήτης στη νέα γενιά με τη συμμετοχή ενός ή περισσοτέρων σχολείων στην εκδήλωση.
-Η συνεργασία με συλλόγους, ομάδες και δίκτυα παραγωγών της τροφής για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.
-Η συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες, οι οποίοι κρίνουν και αξιολογούν τις συνταγές και γενικότερα τις συμμετοχές.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΦΕ.Κ.Κ.
Η Πρόεδρος
Λένα Ηγουμενάκη
*Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλέφωνο 6908863716
email: cretancuisinefestival@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............