πολογισμός 2ης Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Χερσονήσου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Ιουνίου 2022

πολογισμός 2ης Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Χερσονήσου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

 Με μεγάλη συμμετοχή και συλλογή μονάδων αίματος, ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Λιμένα Χερσονήσου, η 2η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Χερσονήσου που διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι, Σχολεία, Ενορίες και Φορείς και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.



Πρόκειται για τη 2η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Χερσονήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 14 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου, σε επτά (7) διαφορετικά σημεία του Δήμου Χερσονήσου (Μάλια, Γούβες, Ποταμιές, Επισκοπή, Ανάληψη, Κοκκίνη Χάνι, Λιμένα Χερσονήσου) και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χερσονήσου. Οι μέρες αυτές αποτέλεσαν ημέρες γιορτής και χαράς για κάθε Εθελοντή Αιμοδότη, που κάθε φορά που προσφέρει αίμα σώζει τη ζωή τουλάχιστον ενός συνανθρώπου μας.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν, η ανταπόκριση και η ευαισθησία που επέδειξαν συνέβαλε ουσιαστικά να συγκεντρωθούν 110 μονάδες αίματος. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ενώ συγχρόνως ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους νέους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............