Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Thessaloniki Street Food Festival - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Μαΐου 2022

Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Thessaloniki Street Food Festival

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει για πρώτη φορά, στο Thessaloniki Street Food Festival, το οποίο διοργανώνεται για 5η χρονιά στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ-TIF Helexpo και θα διαρκέσει από την Παρασκευή, 13 έως την Κυριακή 15 Μαΐου και από την Παρασκευή, 20 έως την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.


Το ΕΑΠ στηρίζει την δράση Celebrate Awareness, που πραγματοποιείται εντός του Street Food Festival. Η κοινή δράση στοχεύει στη διάδοση και την ευαισθητοποίηση γύρω από τη Βιωσιμότητα (Sustainability), η οποία αποτελεί μια πολύ σημαντική πτυχή της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας. Οι υποστηρικτές της δράσης θα επιχειρήσουν την εκπαίδευση των επισκεπτών για την αξία της ανακύκλωσης. Το ΕΑΠ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας προσφέρει Προγράμματα Σπουδών με αντικείμενο τη διαχείριση και επεξεργασία αποβλήτων, τις επιπτώσεις των ρύπων στην υγεία του ανθρώπου και τις μεθοδολογίες αποκατάστασης και απορρύπανσης του περιβάλλοντος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με αυτή και άλλες δράσεις, υλοποιεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους του, που είναι το Πράσινο Πανεπιστήμιο και η Βιωσιμότητα στην Εκπαίδευση (Sustainable University).

Με παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Grandstand), το ΕΑΠ θα παρέχει πληροφορίες σε ενδιαφερόμενους φοιτητές, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν τον δικό τους ρυθμό φοίτησης, συνδυάζοντας τις σπουδές τους με την εργασία, την οικογένεια και τις άλλες υποχρεώσεις τους.

Το ΕΑΠ, είκοσι πέντε χρόνια μετά τη λειτουργία των πρώτων Προγραμμάτων Σπουδών του, με δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους και ενεργούς φοιτητές, πρωτοπορεί στην Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και προσφέρει νέα καινοτόμα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............