Παρουσίαση δι-ιδρυματικού ΠΜΣ "Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Μαΐου 2022

Παρουσίαση δι-ιδρυματικού ΠΜΣ "Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία"

 Το νέο κοινό δι-ιδρυματικό ΠΜΣ “Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία” του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρουσιάστηκε στα πλαίσια του 30ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Οπωροκηπευτικών που διεξήχθη από 9 μέχρι 13 Μαΐου στην Αθήνα. 


Η ακαδημαϊκή επιτροπή του ΠΜΣ (Ι. Καλαβρουζιώτης, Δ. Σάββας, Γ. Καραμπουρνιώτης, Γ. Χατζηγεωργίου και Ε. Κίττα) συμμετείχε με την εργασία με τίτλο: Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία μία νέα πρόσκληση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την παρουσίαση έκανε ο Καθηγητής Γ. Καραμπουρνιώτης, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι καθηγητές Γ. Χατζηγεωργίου, Γ. Ντάτση, ο Ομότιμος Καθηγητής Κ. Κίττας και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητής Ι. Καλαβρουζιώτης. Στο συνέδριο συνεργάτες του ΕΑΠ συμμετείχαν με διαφημιστικό υλικό που αφορούσε την θεματολογία του ΠΜΣ.

Πληροφορίες για το συγκεκριμένο ΠΜΣ μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.eap.gr/education/postgraduate/biannual/crops-under-cover-hydroponic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............