Στις εργασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου βρέθηκε ο δήμαρχος Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Μαΐου 2022

Στις εργασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου βρέθηκε ο δήμαρχος Σητείας

 Στο  σημείο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Κουρεμένου της Τ.Κ. Παλαικάστρου βρέθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, συνοδευόμενους από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Γιάννη Παπαδάκη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και αρμόδιο της  Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου κ Γιώργο Αιλαμάκη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παλαικάστρου κ Νίκο Χατζηδάκη.


Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου και ζήτησε από τον εργολάβο την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση στην περιοχή αφού ήδη είναι αυξημένη η επισκεψιμότητα.

Η αποδέσμευση  του εργολάβου  μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, θα σημάνει και την έναρξη ενός άλλου σημαντικού  έργου, άμεσης προτεραιότητας,  του Αστεροσχολείου στην Τ.Κ. Συκιάς, ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Ο κ Ζερβάκης είχε την ευκαιρία επίσης να επισκεφθεί και το λιμανάκι του Κουρεμένου όπου η ολοκλήρωση των εργασιών της γλίστρας των αλιευτικών σκαφών αλλά και στο κιόσκι των ψαράδων έχουν αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες αλιείς καθώς και στους επισκέπτες της περιοχής.

Λίγο πριν την αναχώρηση του από το Παλαίκαστρο, ο Δήμαρχος Σητείας είχε μια σύντομη συνάντηση με την Ιατρό  τού Περιφερειακού Ιατρείου Παλαικάστρου το οποίο ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του, προσφέροντας ένα αίσθημα ασφάλειας σε ντόπιους και επισκέπτες, σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά σημεία του Δήμου .

 

Η διαδικασία υλοποίησης ουσιαστικών έργων  και βελτιώσεων, όχι μόνο εντός της πόλης αλλά και στον ευρύτερο Δήμο είναι σε εξέλιξη, με παρεμβάσεις  οι οποίες είναι αναγκαίες και βελτιώνουν συνθήκες διαβίωσης σε δημότες και επισκέπτες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............