Οι Παρασκευές ξαναγίνονται «νεοκλασικές» με αξέχαστες κωμωδίες - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Μαΐου 2022

Οι Παρασκευές ξαναγίνονται «νεοκλασικές» με αξέχαστες κωμωδίες

 

Οι Παρασκευές ξαναγίνονται «νεοκλασικές»!

Μετά τις αξέχαστες κωμωδίες «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» και «Μιας πεντάρας νιάτα» που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό χαρίζοντας στιγμές γέλιου και νοσταλγίας, μια ακόμη μοναδική ιστορία παίρνει τη σκυτάλη.   

«Οι κληρονόμοι» των ανεπανάληπτων Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη έρχονται στις οθόνες μας, την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21:00.


Λίγα λόγια για την ιστορία:

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας εκλεπτυσμένος σχεδιαστής μόδας, ένας επαρχιώτης μπαρμπέρης, ένας ονειροπαρμένος τεμπέλης και μία μυστηριώδης δασκάλα χορού;

Τέσσερις διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται όταν ο Αργύρης Μιχαλούδης τους αφήνει κληρονομιά τον οίκο μόδας του και βρίσκονται ξαφνικά να είναι συνιδιοκτήτες μίας επιχείρησης. Ο Πάνος (Ζήσης Ρούμπος) και ο Σώτος (Γιώργος Ξούλος) εισβάλλουν στον οίκο μόδας με τον αέρα του αφεντικού και η σύγκρουση με τον Ερρίκο (Αλέξανδρο Μπουρδούμη) δεν αργεί να έρθει.

Και οι τρεις επιθυμούν διακαώς να έχουν τον πρώτο λόγο στον οίκο μόδας, αλλά έχουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό και η συνεννόηση μεταξύ τους είναι αδύνατη. Μόνη λύση να πάρουν με το μέρος τους την τέταρτη κληρονόμο με το μεγαλύτερο ποσοστό, που έχουν την εντύπωση ότι είναι η λογίστρια του οίκου. Αυτό που κανένας τους δεν ξέρει είναι ότι η αληθινή κληρονόμος, η Μαίρη (Αρετή Πασχάλη), βρίσκεται ήδη μέσα στον οίκο και δουλεύει υπόγεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να πάρει αυτή τον έλεγχο της επιχείρησης.

Το σχέδιο της δείχνει να λειτουργεί μέχρι που αρχίζει να ερωτεύεται έναν από τους άλλους κληρονόμους…  

Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει η Ζωή Κοΐβαρη και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Ξούλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αρετή Πασχάλη, Άνδρη Θεοδότου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Μιχάλης Μαρκάτης, Πένυ Αγοραστού, Σταύρος Τσουμάνης.

 

Νεοκλασικές βραδιές στον Alpha με έργα που έχουν αφήσει το δικό τους χνάρι στο χώρο του θεάτρου και παραμένουν πάντα επίκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............