Πρωτομαγιά στον κάμπο της Δαμάστας. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Απριλίου 2022

Πρωτομαγιά στον κάμπο της Δαμάστας.

 Μετά από ένα διάστημα δύο ετών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας επανέρχεται θέλοντας να συνεχίσει ένα μακρόχρονο έθιμο που συνδέεται με τον εορτασμό της άνοιξης, και διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 1/5, με ώρα έναρξης στις 11 π.μ., τη Γιορτή της Πρωτομαγιάς στον κάμπο της Δαμάστας.


«Μέσα στο ανθισμένο και γεμάτο χρώματα τοπίο του Δαμαστιανού κάμπου, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της άνοιξης. Την παρέα μας θα πλαισιώσουν και θα διασκεδάσουν με ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής οι καλλιτέχνες: Μανόλης Πλαΐτης (λύρα/τραγούδι), Σταύρος Φραγκιαδάκης (λαούτο/τραγούδι), Σπύρος Μαυράκης (λαούτο) και Γιώργος Μαυράκης (μαντολίνο)», μας καλεί, μάλιστα, με ανακοίνωσή του.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θα έχει μεριμνήσει για τις βασικές υποδομές στον χώρο της γιορτής, όπως πάγκοι, τραπέζια, ψησταριές, παραστιές, κ.λπ. Η κάθε παρέα χρειάζεται να μεριμνήσει για το γεύμα της.

Πληροφορίες δίνουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Σαρρής (6944/420.970) και ο γραμματέας Κων/νος Περάκης (6942/443.246).

Έρχεται η εκλογική... έκπληξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............