Αδιάφοροι και ανάλγητοι - Αντιμέτωποι με μαζικές διακοπές ρεύματος χιλιάδες νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Απριλίου 2022

Αδιάφοροι και ανάλγητοι - Αντιμέτωποι με μαζικές διακοπές ρεύματος χιλιάδες νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις

 Με αφορμή το επερχόμενο κύμα διακοπών ρεύματος λόγω χρεών με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωπα χιλιάδες νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 


«Μετά την περίοδο χάριτος των ημερών του Πάσχα, ένα τσουνάμι διακοπών ρεύματος ξεκινάει με την εκτέλεση των σχετικών εντολών σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς. Και μάλιστα την στιγμή ακριβώς που - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας - βρισκόμαστε στην κορυφή της Ευρώπης την χονδρεμπορική τιμή ρεύματος.

Η «ρήτρα Μητσοτάκη» αποδίδει πολύ καλά για λίγους και εκλεκτούς, με τα υπερκέρδη να εκτοξεύονται διαλύοντας νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις. Η ΔΕΗ, με τον χρυσοπληρωμένο πρόεδρο των 360.000 ευρώ τον χρόνο - όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ αμείβεται με 400.000 δολάρια - όπως και οι άλλες εταιρείες ενέργειας, αποτελούν τον σύγχρονο εφιάλτη κάθε πολίτη. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε την κοινωνία να καταστρέφεται. Δεν έχουμε πλέον μια κρίση που αφορά τους ευάλωτους αλλά μια κρίση που διαλύει την κοινωνία. Ένας στους δύο, δεν βγάζει τον μήνα! Πρέπει να φύγουν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............