«Απόλυτο χάος στη λειτουργία των ΕΛΤΑ της χώρας» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Απριλίου 2022

«Απόλυτο χάος στη λειτουργία των ΕΛΤΑ της χώρας»

 Το απόλυτο χάος επικρατεί με τις καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ, σύμφωνα με πληθώρα καταγγελιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ανακοίνωσή τους τα ΕΛΤΑ υποσχέθηκαν να λύσουν το πρόβλημα, ωστόσο μια τεχνική βλάβη στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών προκάλεσε νέα προβλήματα. 



Συνέπεια της όλης δυσλειτουργικής κατάστασης, η οποία προέκυψε στα ΕΛΤΑ, είναι η πιθανή καθυστέρηση καταβολών συντάξεων στην ώρα τους σε πολλές περιοχές της χώρας. Η καθυστέρηση θα παρατηρηθεί, όπως διαφαίνεται, σε Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθο, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρο, Τρίκαλα και Χαλκίδα. Επιπρόσθετα, κατά το τρέχον χρονικό διάστημα παρατηρείται δυσλειτουργία των ΕΛΤΑ και στον τομέα της αποστολής και παρακολούθησης της πορείας των δεμάτων αλλά και στην επικοινωνία των πολιτών με τον Οργανισμό.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε να μας αναφέρετε τα αίτια πρόκλησης του γενικότερου χάους στους αναφερόμενους τομείς λειτουργίας των ΕΛΤΑ και πώς διατίθεστε να αντιμετωπίσετε τα προκύπτοντα ζητήματα της γενικότερης δυσλειτουργίας αυτών;

Οι ερωτώντες Βουλευτές ΑΒΔΕΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΗΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............