Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων στο Δήμο Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων στο Δήμο Χερσονήσου

 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες, Κυριακή 17 Απριλίου τους Διασυλλογικούς Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμ. Χερσονήσου, που διοργάνωσαν  η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και το Αθλητικό Σωματείο «Μαύροι Ταύροι» υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.


 

Ήταν μια άρτια διοργάνωση με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Κρήτη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τους παρευρισκόμενους θεατές να απολαμβάνουν το θέαμα.

 

Η διοργάνωση προσέφερε στο κοινό αγωνιστικό θέαμα υψηλού επιπέδου καθώς δεν έλειψαν έμπειροι και καταρτισμένοι αθλητές, οι οποίοι έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση.


 

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης και η αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ. Ανδρονίκη Μαραγκάκη, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά τους στον Αθλητισμό.

 

«Με χαρά συμμετέχουμε στην πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης και ενθαρρύνουμε ανάλογες αθλητικές δράσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και προβολή του τόπου μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............