Συνάντηση δημάρχου Σητείας με εκπροσώπους του τμήματος Επιστημών, Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μαρτίου 2022

Συνάντηση δημάρχου Σητείας με εκπροσώπους του τμήματος Επιστημών, Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας

 Το Δήμαρχο Σητείας επισκέφθηκαν σήμερα ο Αν. Καθηγητής και Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών, Διατροφής και Διαιτολογίας Σητείας κ. Γεώργιος Φραγκιαδάκης και οι κ.κ. Μουρατίδου Θεοδώρα και Τσικαλάκης Γεώργιος ΕΔΙΠ.


Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μακρονικολάκης, έγινε εκτενής αναφορά σε επιστημονικά, διοικητικά και οργανωτικά θέματα του Τμήματος. Ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών, στον προγραμματισμό σειράς συναντήσεων μεταξύ καθηγητών, φοιτητών και ευπαθών ομάδων, για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα διατροφής και υγείας και παράλληλη επιμόρφωση των φοιτητών στο πεδίο.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη και ενίσχυση του Τμήματος με επιπλέον επιστημονικό προσωπικό για κάλυψη και αναβάθμιση των υπηρεσιών και επιβεβαιώθηκε η συνδρομή και συμμετοχή του Τμήματος στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου « Athena International Olive Oil Competition 2022 » που θα διεξαχθεί στη Σητεία από 7 έως 9 Απριλίου 2022.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι ο επαναπροσδιορισμός και η περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του επιστημονικού Ιδρύματος και της τοπικής κοινωνίας, η ανάδειξη του επιστημονικού έργου και η αναγκαιότητα ενδυνάμωσης της λειτουργίας του Τμήματος Επιστημών και Διαιτολογίας Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............