Cactus Hotels Spa & Resorts Crete - Η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων με τρεις Πιστοποιημένες Αειφόρες Παραλίες Costa Nostrum! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Φεβρουαρίου 2022

Cactus Hotels Spa & Resorts Crete - Η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων με τρεις Πιστοποιημένες Αειφόρες Παραλίες Costa Nostrum!

 Οι παραλίες των Cactus Hotels εντάσσονται επίσημα στην οικογένεια των πιστοποιημένων Αειφόρων Παραλιών Costa Nostrum!

.com/img/a/

Σημ.: Στη φωτογραφία ο ιδρυτής και CEO της Costa Nostrum κος Βασίλης Ζησιμόπουλος, με τον ιδιοκτήτη των Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, κ. Νικόλαο Χαλκιαδάκ

Η διοίκηση των Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, αντιλαμβανόμενη τη διαρκώς αυξανόμενη τάση σε παγκόσμιο επίπεδο για αναζήτηση αειφόρων ξενοδοχειακών μονάδων από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς αλλά και επισκέπτες της χώρας μας, προετοιμάζεται για την νέα τουριστική σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία προς αυτή την κατεύθυνση, στοχεύοντας στην πιστοποίηση και παγκόσμια προώθηση των παραλίων και των τριών ξενοδοχειακών μονάδων ως αειφόρες παραλίες Costa Nostrum - Sustainable Beaches.

“Στην Costa Nostrum νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, αφενός διότι η συγκεκριμένη αλυσίδα ξενοδοχείων κατατάσσεται στις πλέον δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αφετέρου, καθώς είναι η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων που πιστοποιεί όλες τις παραλίες των ξενοδοχειακές της μονάδων”, αναφέρει ο κ. Ζησιμόπουλος, CEO της Costa Nostrum

Συγκεκριμένα, στην Σταλίδα της Κρήτης υπογράφτηκε η σύμβαση για την Πιστοποίηση των παραλιών των Ξενοδοχειακών Μονάδων Cactus Beach, Cactus Mare & Cactus Bay.

Εφαλτήριο για την επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι το κοινό όραμα που διέπει τόσο την Costa Nostrum, όσο και την Cactus Hotels Spa & Resorts Crete, για τη δημιουργία άκρως ελκυστικών και σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων με ξεκάθαρα αειφόρα χαρακτηριστικά.

Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για την τουριστική πολιτική των διαχειριστικών αρχών της κάθε παραλίας αλλά και των παράκτιων κοινοτήτων σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............