Ήρθε το μεζεδοπωλείου «Σουρω…τύρι» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Φεβρουαρίου 2022

Ήρθε το μεζεδοπωλείου «Σουρω…τύρι»

 Ένας νέος χώρος στο Ηράκλειο Κρήτης έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό, μόλις στον ένα μήνα λειτουργίας του! Ο λόγος για το «Σουρω…τύρι», ένα εναλλακτικό μεζεδοπωλείο επί της Λεωφόρου Κνωσού 180.


Πίσω από το εμπνευσμένο του όνομα κρύβονται οι δύο ιδιοκτήτες του: ο Χρήστος Τσαΐνης και ο Παναγιώτης Ψαλιδάκης και πίσω από κάθε ικανοποιήμενο επισκέπτη κρύβεται μια έμπειρη ομάδα μαγείρων και προσωπικού.

Στο «Σουρω…τύρι» θα βρείτε ποικιλία σε γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από τις γνωστές (κι αγαπημένες) μαμαδίστικες συνταγές, που συνδυάζονται μοναδικά με… απρόσμενα υλικά, δημιουργώντας ένα ιδιαιτέρως γευστικό αποτέλεσμα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση προκειμένου να είστε σίγουροι για την φρεσκάδα και την ποιότητά τους.

Συνδυάστε το φαγητό σας με λευκό ή κόκκινο κρασί, ούζο, μπίρες και αλκοολούχα ποτά ή δοκιμάστε το ζεστό ρακόμελο που προσφέρετε στο τέλος σε όλους τους πελάτες, μαζί με γλυκά και παγωτό.

Όσο για τον χώρο; Όμορφος, ζεστός, φιλόξενος και φιλικός είναι μόνο λίγοι από τους χαρακτηρισμούς που μπορούν να τον περιγράψουν. Παράλληλα, ο συνδυασμός του χώρου με το εξυπηρετικό και χαμογελαστό προσωπικό, θα σας δημιουργήσει μια αίσθηση οικειότητας από την πρώτη στιγμή!

Στα θετικά είναι η εύκολη πρόσβαση και το άνετο πάρκινγκ επί της Λεωφόρου Κνωσού. Ενώ, στα… πολύ θετικά, είναι οι τιμές, οι οποίες θα σας αφήσουν έκπληκτους!

Επισκεφτείτε το «Σουρω…τύρι» απο τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και απολαύστε ένα αξέχαστο γεύμα ή δείπνο με την παρέα ή την οικογένειά σας, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Εναλλακτικό μεζεδοπωλείο «Σουρω…τύρι»: Λεωφόρος Κνωσού 180

Τηλέφωνο κρατήσεων - επικοινωνίας: 6945793274 Facebook: www.facebook.com/Sourotyri Instagram: www.instagram.com/souroturi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............