1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μελών της νέας ΠΕΚΥΚΡ από Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο και Ρόδο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Φεβρουαρίου 2022

1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μελών της νέας ΠΕΚΥΚΡ από Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο και Ρόδο

 Με την παρουσία (δια ζώσης ή διαδικτυακά) των μελών της νέας ΠΕΚΥΚΡ από Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο και Ρόδο, πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 9 Φεβρουαρίου η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 


Υπήρξε ενημέρωση των μελών σχετικά με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των Περιφερειακών Επιτροπών της ΚΟΕ και ορίστηκαν αρμοδιότητες. Η σύνθεση της ΠΕΚΥΚΡ διαμορφώθηκε ως εξής: 

Εκτελεστικά Μέλη: 

Πρόεδρος: Γιώργος Ανδρουλάκης Αντιπρόεδρος: Αλεξία Μαρίνη Γεν. Γραμματέας: Μαίρη Μηναδάκη Ταμίας: Μαρία Πρατικάκη Γεν. Συντονιστής Αγωνιστικού Προγράμματος: Μιχάλης Ηλιόπουλος Μη εκτελεστικά μέλη: 

Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης: Χαρά Πράπα Έφορος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης: Δημήτρης Πρωϊμάκης Έφοροι Υδατοσφαίρισης: Δημήτρης Μοναχός, Δημήτρης Παπαδάκης Έφοροι Κολύμβησης: Γιώργος Τριχιάς, Νίκος Χαλκιαδάκης 

Μέλη: Γιάννης Αθανασάκης, Τόνια Γερωνυμάκη, Αντώνης Δημόπουλος, Έλενα Πασπαλάκη, Γιάννης Ριτσατάκης, Μανόλης Τηλιακός 

Στην 1η συνεδρίαση της νέας ΠΕΚΥΚΡ μας τίμησε με την δια ζώσης παρουσία του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας τον τελευταίο χρόνο καθώς και τους μελλοντικούς της στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............