Στην τελική της φάση η Διαβούλευση για την εγκατάσταση των Σημείων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο Δήμο Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Ιανουαρίου 2022

Στην τελική της φάση η Διαβούλευση για την εγκατάσταση των Σημείων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο Δήμο Μαλεβιζίου

 Ένα ακόμα βήμα στην πορεία για την ηλεκτροκίνηση κάνει ο Δήμος Μαλεβιζίου με την δεύτερη φάση της Διαβούλευσης για την εγκατάσταση των Σημείων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

 

Στην πρώτη φάση οι πολίτες μέσω της μεθόδου της πολυκριτηριακής ανάλυσης επέλεξαν τις περιοχές στο εσωτερικού του δήμου για την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης.

Στη δεύτερη φάση της διαβούλευσης οι πολίτες καλούνται να αξιολογήσουν και να επιλέξουν το σενάριο χωροθέτησης Σημείων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων που προτιμούν, πάνω στο οποίο ο Δήμος Μαλεβιζίου θα βασιστεί στην εκπόνηση του προγράμματος τμηματικής υλοποίησης σε βάθος χρόνου τριών (3) ετών.

Τα δύο σενάρια υλοποίησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/1LcWOz2NT4KISnJhXRl-TgHr9ZENcGcn4wvxIUia6y_E/viewform?edit_requested=true

Και στις δύο περιπτώσεις των εναλλακτικών σεναρίων, το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά το τέλος του τρίτου έτους της υλοποίησης είναι το ίδιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............