Στη Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου που δεν έχουν απογραφεί - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Ιανουαρίου 2022

Στη Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου που δεν έχουν απογραφεί

 Τη δυνατότητα να απογραφούν δίνει η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, σε όσους πολίτες δεν το έπραξαν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Οι πολίτες μπορούν είτε να αυτοαπογραφούν, είτε να κλείσουν ραντεβού με απογραφέα για να τους απογράψει μέχρι 31 Ιανουαρίου.

Επίσης όσοι κατοικούν στο Δήμο Μαλεβιζίου και δεν έχουν απογραφεί μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου για τη διευκόλυνση τους στο τηλέφωνο 15330 Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 15.00.

 

Συγκεκριμένα όσοι πολίτες δεν έχουν απογραφεί μπορούν να το κάνουν με τους εξής τρόπους:

Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή

Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα

ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 - Gov.gr

Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός « Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.alafouzou@statistics.gr

B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

• Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

• Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:

- Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

Ή

- Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, μπορείτε να απευθύνεστε στα 2810326579 ,2810326516, 2810326577 εργάσιμες ώρες. Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν,

παρακαλούμε να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.

Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα τηλέφωνα 2810326579, 2810326516, 2810326577 ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.alafouzou@statistics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να επικοινωνείτε:

Με τη Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 15330 Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 15.00.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............