ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Ιανουαρίου 2022

ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

 Ενώ συνεχίζονται οι πολύμηνες προσπάθειες από την εργατική πλευρά μέσω της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος για την καταβολή των επί σειρά ετών δεδουλευμένων των εργαζομένων στην εταιρεία ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ, η εταιρεία επιμένει στο να μην καταβάλει τα χρήματα παρανομώντας και αδιαφορώντας για την οικονομική εξαθλίωση στην οποία οδήγησε τόσες οικογένειες. 

Συγκεκριμένα:


1. Υπάρχουν οφειλές δεδουλευμένων στα εργοτάξια Φράγματος Νεστορίου, Σουφλίου- Κορνοφωλιάς, Στείρων Εύβοιας, Νεμέας Κορίνθου, συντήρησης της "Εγνατίας Οδός Α.Ε." κ.α που ξεπερνούν κατά πολύ τις 500.000 (πεντακόσιες χιλιάδες) ευρώ.

2. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής υπέρ των εργαζομένων, που δεν εκτελούνται!

3. Επιπροσθέτως έχουμε καταγγελίες για καθυστερήσεις μηνών στην καταβολή των ενσήμων και για περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας ακόμη και μέσα στο διάστημα των αναστολών της πανδημίας λόγω Covid.

Τα συνδικάτα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ έως την τελική δικαίωσή τους. Το ζήτημα είναι θέμα λειτουργίας μιας ευνομούμενης πολιτείας. Απαιτούμε από την εταιρία να εκπληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της και να καταβάλει τα οφειλόμενα, δίνοντας τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............