Και το Μπαζάρ συνεχίζεται… με δώρα και μεγάλες προσφορές - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

22 Δεκεμβρίου 2021

Και το Μπαζάρ συνεχίζεται… με δώρα και μεγάλες προσφορές

Π ΕΜΠΤΗ 23/12 7-9.30 μ.μ. & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Περισσότεροι από 80 τίτλοι βιβλίων…
Περισσότεροι από 50 δημιουργοί που κατάγονται από τα Χανιά ή ζουν εδώ…


Με κάθε αγορά βιβλίων από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς (στο Μπαζάρ, σε παρουσιάσεις, αλλά και από το eshop) που θα γίνουν από σήμερα, θα συμμετέχετε σε κλήρωση που θα γίνει στις 25/1/2022. Οι φίλοι που θα κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν για 2 μήνες το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας των Εκδόσεων Ραδάμανθυς και να προμηθευτούν ως δώρα βιβλία που επιθυμούν.

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς γιορτάζουν μαζί σας την πρώτη πενταετία της ζωής τους και παρουσιάζουν σε προνομιακές τιμές, με προσφορές που ξεπερνούν το 50%, περισσότερους από 80 τίτλους που εκδόθηκαν στην περίοδο 2016-2021. Μια πενταετία στην οποία βάλαμε τις βάσεις για τη δημιουργία της εκδοτικής μας οικογένειας, γιατί έτσι νιώθουμε οι συγγραφείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες που συν+ταξιδεύουμε μαζί.

Συνολικά, έχουν εκδοθεί 87 τίτλοι βιβλίων μέσα σε μία μόλις πενταετία, γεγονός που μας έφερε (σύμφωνα με έρευνα του ΟΣΔΕΛ) μέσα στις 150 πρώτες εκδοτικές σε παραγωγικότητα, σε σύνολο περίπου 850 εταιρειών του κλάδου. Διοργανώσαμε 151 εκδηλώσεις, (Χανιά, Ηράκλειο, Αθήνα, Ρέθυμνο, Αποκόρωνας, Κίσσαμος, Πάτρα, Άγιος Νικόλαος, Πλατανιάς, Γαύδος, Αντίκυρα, Φολέγανδρος), τις οποίες αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 14.000 φίλοι του βιβλίου. Απλώθηκε το δίκτυο διανομής με νέους συνεργάτες στην Ελλάδα, αλλά και στην Αυστραλία.
Το σημαντικότερο όμως σε αυτή τη μικρή ως τώρα διαδρομή, δεν είναι οι αριθμοί, αλλά το γεγονός ότι πορευτήκαμε μαζί, μέσα σε ένα δύσκολο πολιτιστικό και κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μπορούμε να σχεδιάσουμε νέες δημιουργίες, να στηρίξουμε νέους δημιουργούς, να βρουν βήμα και φιλόξενο χώρο νέες προτάσεις και ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............