«Κουτιά Αγάπης στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Χερσονήσου» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2021

«Κουτιά Αγάπης στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Χερσονήσου»

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και ο Δήμος Χερσονήσου ολοκλήρωσαν σήμερα τη δράση αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης», στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2021: «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου».

Τα «Κουτιά Αγάπης» μοίρασαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μαζί με το Δήμαρχο Γιάννη Σέγκο και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου Κ.Ε.Δ.Χ. Γιάννη Μηλάκη σε περισσότερες από 200 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ακόμη μία χρονιά, ενώνοντας δυνάμεις με ιδιώτες, ενορίες, επιχειρηματίες και ξενοδόχους η Κ.ΕΔ.Χ. και ο Δήμος Χερσονήσου αγκαλιάζουν έμπρακτα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

«Το ελπιδοφόρο μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς που φέρουν τα «Κουτιά Αγάπης» μαζί με τα υλικά αγαθά που περιέχουν, χαρίζουν αισιοδοξία και ελπίδα τις άγιες τούτες μέρες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

«Συνεχίζουμε και φέτος να προσφέρουμε με εθελοντισμό ψυχής σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη και στηρίζονται στην ανιδιοτελή αγάπη και την προσφορά όλων μας. Κάθε είδους προσφοράς είναι σημαντική και καλοδεχούμενη για αυτούς που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Εμείς ως Κ.Ε.Δ.Χ. συνεχίζουμε τη δράση «Κουτιά Αγάπης» και γινόμαστε μια αγκαλιά αλληλεγγύης» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Τα «Κουτιά Αγάπης» περιείχαν τρόφιμα, λαχανικά, φρούτα και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και αναμνηστικά ημερολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............