Δωροεπιταγές για απόρους παρέδωσε το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας στον Σεβ. κ. Κύριλλο. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2021

Δωροεπιταγές για απόρους παρέδωσε το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας στον Σεβ. κ. Κύριλλο.

 Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας σε μια συμβολική κίνηση αγάπης, ενδιαφέροντος και αλληλεγγύης προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πέντε δωροεπιταγές.  


Ειδικότερα, ο Αν. Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας Επιπυραγός κ. Εμμανουήλ Ροβυθάκης, συνοδευόμενος από τον πυροσβέτη κ. Εμμανουήλ Φιορέτζη, παρέδωσαν στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο πέντε δωροεπιταγές για τις ανάγκες ενδεών συνανθρώπων μας σε κρέατα και τυροκομικά, που θα μπορούν να προμηθευτούν από συγκεκριμένο κατάστημα της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας και τους συνεχάρη για την κοινωνική ευαισθησία, την έμπρακτη αλληλεγγύη και την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που στερούνται είδη πρώτης ανάγκης αυτές τις άγιες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............