Μ. Κριθαρίδης: Γολγοθάς η πραγματοποίηση των τεστ για τους πολίτες – Η Κυβερνητική αλητεία της Μητσοτάκης Α.Ε. δεν σταματάει πουθενά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2021

Μ. Κριθαρίδης: Γολγοθάς η πραγματοποίηση των τεστ για τους πολίτες – Η Κυβερνητική αλητεία της Μητσοτάκης Α.Ε. δεν σταματάει πουθενά

 H εικόνα με την οποία αποχαιρετά η Ελλάδα το 2021, είναι η εικόνα των πολιτών να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές στα ελάχιστα σημεία όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ, χωρίς να αφήσουν τον οβολό τους στους φίλους της Κυβέρνησης.



Συνιστά πραγματική αλητεία το γεγονός πως η Μητσοτάκης Α.Ε. δύο χρόνια μετά την πανδημία δεν έχει στήσει ακόμα το δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ για όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους ή μη). Ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Πλεύρης και οι προκάτοχοί του, όπως και το σύνολο της Κυβέρνησης εγκληματούν συνειδητά αφήνοντας τον κόσμο να περιμένει τόσες ώρες συναναστρεφόμενος με κρούσματα στα πολύ λίγα αυτά σημεία, αν δεν τον στέλνουν κιόλας στους φίλους τους, τους κλινικάρχες – ολιγάρχες, να τους ξεπαραδιάσουν εν μέσω πανδημία.

Οι δε πιο ευάλωτοι απ’ τους ήδη ευάλωτους, δηλαδή οι πολίτες με διάφορες σοβαρές παθήσεις, καλούνται να υποβάλλονται τακτικά σε αυτή την ταλαιπωρία, αν δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν σε αδρές τιμές τα τεστ στον ιδιωτικό τομέα. Μια δυνατότητα που πλέον υπάρχει μόνο για πάρα πολύ λίγους, αν βάλει κάτω κανείς με νούμερα τα ποσά που αθροίζονται, τα πολλαπλασιάσει επί όσα μέλη έχει μια οικογένεια, και τα συγκρίνει με τους μηνιαίους μισθούς που μπαίνουν πλέον σε ένα μέσο σπίτι, ΑΝ μπαίνουν κιόλας και δεν έχουν παγιδευτεί στη μαύρη τρύπα αυτών που η κυβέρνηση υποχρεώνει να μη μπορούν να εργαστούν, χωρίς να έχει φροντίσει και να αποζημιωθούν για αυτή την αναγκαστική αποχή.

Είναι ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει και αυτό που καταγγέλλουν ιδιαίτερα καρκινοπαθείς κι άλλοι πολίτες. Κύριε Μητσοτάκη αφήστε τα «σουλάτσα» και στήστε δίκτυο για δωρεάν, μαζικά τεστ εδώ και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............