ΒΟΑΚ: Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί δεν καλύπτουν το σημαντικό χρηματοδοτικό κενό - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Δεκεμβρίου 2021

ΒΟΑΚ: Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί δεν καλύπτουν το σημαντικό χρηματοδοτικό κενό

 Με αφορμή τους κυβερνητικούς «πανηγυρισμούς» για την χρηματοδότηση μέρους του κόστους του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:


«Κάθε προσπάθεια που γίνεται για τον ΒΟΑΚ, έστω και μετά από την διετή και πλέον καθυστέρηση που επέδειξε η Κυβέρνηση της ΝΔ στο να συνεχίσει τους διαγωνισμούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλοδεχούμενη.

Αυτό που δεν είναι αποδεκτό, είναι να επωμιστούν οι οδηγοί, μέσω των διοδίων, το σημαντικό χρηματοδοτικό κενό που παραμένει ασαφές το από που θα καλυφθεί. Όπως επίσης δεν είναι αποδεκτό να μην δημοσιοποιούνται ακόμη οι ακριβείς πηγές χρηματοδότησης του συνόλου του έργου και το σχετικό ύψος τους, η κατανομή τους στα επί μέρους υποέργα, το τελικό κόστος του τμήματος Άγιος Νικόλαος - Σητεία, καθώς επίσης και το πότε θα προσδιοριστεί η χάραξη και η αρχιτεκτονική του διαγωνισμού του.

Γι’ αυτό συστήνουμε στους κυβερνώντες, μαζί με τους όποιους πανηγυρισμούς επικοινωνιακού χαρακτήρα, να δίνουν και απαντήσεις επί της ουσίας. Αν τις έχουν.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............