Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μπλεγμένοι Κύκλοι» της Αμαλίας Νινιράκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μπλεγμένοι Κύκλοι» της Αμαλίας Νινιράκη

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στη μουσική σκηνή ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ η παρουσίαση του βιβλίου της Αμαλίας Νινιράκη «Μπλεγμένοι κύκλοι» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.


Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν οι Λευτέρης Γιαννακουδάκης, συγγραφέας-σκηνοθέτης και Μιχάλης Τζανάκης, συγγραφέας-φιλόλογος. Την παρουσίαση συντόνισε η Μαρία Γιαμπουλάκη, ραδιοφωνικός παραγωγός. Ακούστηκε μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα του Μάνου Παπαδάκη «η Γύρα». Στις φωτογραφίες και το βίντεο ο Γιώργος Μπαρμπούνης.Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στο Ηράκλειο Κρήτης στα εξής βιβλιοπωλεία:

«Περί Γραφής & Λόγου» Ηλίας Γεωργαλής, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 24-26

«Πολύγραφος» Αλέξανδρος Στεφανίδης, Χάνδακος 8

«Ελευθερουδάκης» οδός 1821 αρ. 10

«Ιδεόγραμμα» Φανουράκη-Καμνάκη Μαρία, Αγία Βαρβάρα

«Πάπυρος» Άγγελος Πατεράκης, Αγίας Παρασκευής 20, Μοίρες

Σε όλες τα μεγάλα βιβλιοπωλεία-αλυσίδες της Ελλάδας.

Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας καθώς και από την ιστοσελίδα των εκδόσεων Πνοή.Οπισθόφυλλο:

Ο πρόωρος θάνατος ενός αβάφτιστου παιδιού, το δίλημμα ενός καλοσυνάτου χωρικού, η επίσκεψη μιας ζητιάνας, ένα ρόδι και μια γάτα. Η φωνή της Εντίθ Πιαφ, οι τύψεις ενός καλόγερου, ένα σεξουαλικό έγκλημα, οι υπολογισμοί δύο φοιτητών μαθηματικών. Μια επίσκεψη στην ψαραγορά, ένας αστυνομικός, μια ιδιωτική παραλία και το μυστικό που μπορεί να κρύβουν οι χρυσοί αριθμοί.

Δεκατέσσερις ιστορίες που διαδραματίζονται στην Κρήτη, ξεκινούν από τις αρχές του εικοστού αιώνα, εκτείνονται ως το σήμερα και μπλέκονται μεταξύ τους όπως η μοίρα των ηρώων τους.

 

Βιογραφικό:

Η Αμαλία Νινιράκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην δια βίου μάθηση και επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Από το 1995 είναι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης και από το 2009 δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση ενηλίκων. Αν και ήταν από μικρή λάτρης της λογοτεχνίας, άρχισε να γράφει το 2007, όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής με τον συγγραφέα Λευτέρη Γιαννακουδάκη. Μαθηματικά, δοξασίες, φιλία, έρωτας, θάνατος είναι τα συστατικά των ιστοριών της, με το σκηνικό στις περισσότερες από αυτές να είναι η Κρήτη των αρχών του εικοστού αιώνα. Διηγήματά της έχουν βραβευτεί σε παγκρήτιους διαγωνισμούς. Το βιβλίο της «Μπλεγμένοι κύκλοι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............