Ξεκινήσαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

26 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκινήσαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης

 Ξεκινήσαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης, με τον ερχομό του υποβρύχιου Άγιου Βασίλη και της όμορφης γοργόνας Ευρυάλης.


Στην ανακοίνωση του το Ενυδρείο αναφέρει :

«Τα μάθατε; Ο Άγιος Βασίλης αποκοιμήθηκε…Η γοργόνα όμως ήρθε και φέτος στο Ενυδρείο Κρήτης για να τον ξυπνήσει!!! Μαζί τους κι εμείς είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά μας, για να αποχαιρετίσουμε το 2021 και όλες του τις έγνοιες και να «πιάσουμε» το παιχνίδι! Φορέσαμε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικά μας, ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε! Με μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών και δράσεις φιλαναγνωσίας, με ρομποτική, χορό, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πειράματα και κυρίως με πολύ πολύ κέφι θα γιορτάσουμε τις φετινές γιορτές στο Ενυδρείο Κρήτης. Βάλτε κι εσείς το ομορφότερό σας χαμόγελο και ελάτε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουμε και να μυρίσουμε «Βυθούγεννα» στο CRETAquarium καθημερινά για το διάστημα 23/12/2021 έως 6/01/2022 από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι δράσεις μας θα γίνουν με μεράκι και όρεξη, αλλά και με τη φροντίδα για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης κατά του Covid-19! Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Ενυδρείου για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δράσεις μας και να σας βοηθήσει το προσωπικό μας να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ΔΕΝ θα υπάρχουν οργανωμένες δράσεις, παρόλα αυτά το CRETAquarium θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό και θα υπάρχουν διαθέσιμα παιχνίδια, ώστε να κάνετε την περιήγησή σας στο Ενυδρείο πιο διασκεδαστική».

Πληροφορίες κρατήσεων: Καλέστε στο 2810 337788 για κράτηση, διαθεσιμότητα και περαιτέρω πληροφορίες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ : Καθημερινά 09:30 πμ-16:00 μμ

ΩΡΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : 11:00 πμ-14:00 μμ

Δείτε εδώ το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά και πώς μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για να βρεθείτε κι εσείς στο στολισμένο βυθό του CRETAquarium!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............