Επίσκεψη Δημάρχου στο Δημοτικό Κυνοκομείο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Δεκεμβρίου 2021

Επίσκεψη Δημάρχου στο Δημοτικό Κυνοκομείο

 Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός το πρωί της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις συνθήκες φιλοξενίας των αδέσποτων σκύλων και να συζητήσει με τους εργαζομένους στο Κυνοκομείο καθώς και με την ειδική εκπαιδεύτρια που προστέθηκε στο προσωπικό πρόσφατα, για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και τις όποιες βελτιώσεις χρειάζονται στον χώρο, ώστε τα ζώα να ζουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.


Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Οι εργαζόμενοι στο Κυνοκομείο κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Ενισχύσαμε το προσωπικό με μια ειδική εκπαιδεύτρια σκύλων, και συνεχίζουμε την προσπάθεια καθημερινά, μέσα στο πλαίσιο των δυνατότητων μας αλλά και της κείμενης νομοθεσίας, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των αδεσπότων, το οποίο παραμένει αναμφίβολα μεγάλο. Η υπευθυνότητα των ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων είναι απαραίτητη, ως προς αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα είναι δείκτης του επιπέδου πολιτισμού μιας κοινωνίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις, ετοιμάζει το προσεχές διάστημα μια σειρά από δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τα αδέσποτα σκυλιά και την προώθηση των υιοθεσιών (καμπάνια, νέα ιστοσελίδα, παρουσία στα social media κ.ά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............