Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συστήνεται στο κοινό με τον επίσημο ιστότοπό του - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας συστήνεται στο κοινό με τον επίσημο ιστότοπό του

 Υλοποιείται βήμα βήμα το δύσκολο εγχείρημα της αναβίωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (26 Απριλίου-1 Μαϊου), που επιστρέφει αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με στόχο να δηλώσει εμφατικά «παρών» στον διεθνή χώρο του ποδηλάτου.


Το πελοτόν θα ξεκινήσει από την Κρήτη, θα περάσει στην Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία και θα καταλήξει στην Ήπειρο. Σε όλες τις πόλεις, θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις, με στόχο τη διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας σε μικρούς και μεγάλους, την ανάπτυξη κατάλληλης οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και την ψυχαγωγία των πολιτών.

Στόχος είναι όλοι να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης ποδηλατικής γιορτής. Οι διαδρομές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της χαρτογράφησης, καθώς τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής δουλεύουν τις λεπτομέρειές τους.

Η διοργάνωση, που φιλοδοξεί να δώσει νέα ώθηση στο ποδήλατο και να προβάλλει σε όλον τον κόσμο τις ομορφιές και τα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, έχει πλέον και τον δικό της ιστότοπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.hellas-tour.gr/

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι (αθλητές, πολίτες, εκπρόσωποι ΜΜΕ κ.ά) μπορούν να αντλήσουν κάθε χρηστική πληροφορία αγωνιστική ή μη, να ενημερωθούν για τις παράλληλες δράσεις, ενώ όσο περνάει ο καιρός ο επίσημος ιστότοπος του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου θα ενσωματώνει ό,τι νεότερο αφορά στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............