Χριστούγεννα Για Πολλούς Στο Νοσοκομείο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα Για Πολλούς Στο Νοσοκομείο

  Εάν έχει σπάσει ο διάολος το "ποδάρι" του και τυγχάνει να αποχαιρετάς το 2020 με ορούς, καθετήρες, χάπια και εξετάσεις σε κάποιο παγωμένο κρεβάτι ή ράντζο ελληνικού Δημόσιου νοσοκομείου.... καταρχάς περαστικά και κατά δεύτερον μην τρελαίνεσαι υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σοβαρά!!!

Μπορεί βέβαια αλλιώς να φανταζόσουν τα φετινά Χριστούγεννα με γκαλά, σαμπάνιες, γαλοπούλες, φρουτάκια, μπλακ τζακ και άλλα τέτοια γιορτινά, σκέψου όμως πως εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη είναι στη θέση σου και εύχονται ακριβώς το ίδιο πράγμα με σένα: να γίνουν ΚΑΛΑ! 
Τι και αν δεν υπάρχει μπόλικο πετρέλαιο στα δικά μας νοσοκομεία, τι και αν υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά υλικά. υπάρχουν 13 σοβαροί λόγοι μάτια μου που τα ρεβεγιόν στα νοσοκομεία δεν είναι και τόσο ΚΑΚΑ!!! 


12483591_10153873419621052_217189619_n

Ποιοι είναι αυτοί;;;
1)Είσαι σε καλά χέρια! Βρε δε μπα να ανεβάσεις πίεση και ζάχαρο, δε  μπα να αισθανθείς αδύναμος και χλωμός, υπάρχει πάντα δίπλα σου ένας διαθέσιμος γιατρός !!!

2) Τον «εφιάλτη» του μελομακάρονου και του κουραμπιέ τον βλέπεις μόνο στον ύπνο σου!!!  Δεν παίρνεις κιλά, αντιθέτως χάνεις αφού τρως μόνο.. ορό και νερόβραστα φαγητά!


3)Μένεις μακριά από κάπνισμα και αλκοόλ! Δεν κινδυνεύεις να τρακάρεις ή να σε τρακάρουν, γλιτώνεις τα αλκοτέστ και τα τρακαρίσματα από υπερβολική ταχύτητα!


 4)Δεν πρόκειται κανείς να σε παρεξηγήσει επειδή δεν... ξοδεύτηκες τις γιορτές! Είσαι κλινήρης και τυχερός αφού δεν δίνεις δώρα, μόνο σου ΔΙΝΟΥΝ!!!


5)Οι αναπάντητες και δη... τις ακατάλληλες ώρες δεν "παίζουν"! Απαντάς όταν και όποτε θες χωρίς τύψεις και ενοχές!

c1887f957aed26d6802ae07d2b47808f-1200x630


6)Ζεις μια νέα ξεχωριστή εμπειρία ονοματι "CiH", δηλαδή Christmas in Hospital με χοντρές wannabe star  νοσοκόμες, βογκητά, ασανσέρ που δε δουλεύουν, τηλεοράσεις στο αθόρυβο και έκτακτα extreme περιστατικά!


7)Μπορεί οι γάζες να είναι μετρημένα κουκιά, ωστόσο στο νοσοκομείο κανείς δε νιώθεις μοναξιά!!! Αν ειδικά δίπλα σου ξαπλώνει γυφτάκι μικρό, τότε που ξέρεις μπορεί και να σε κάνει... εξπέρ στο χορό!

8)Νιώθεις πρωταγωνιστής διαφήμισης, αφού μετράς μέσα από την καρδιά σου τις μέρες αντίστροφα... μέχρι να πάρεις εξιτήριο!


9)Δεν καις δράμι βενζίνη, αποφεύγεις το κομφούζιο στους δρόμους και τα καταστήματα, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και πολλά χρήματα!
10)Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για την γκαρνταρόμπα σου, το μόνο που αλλάζεις είναι εσώρουχα, πιζαμάκια και η ρόμπα σου!

409-1-600x315


11)Δεν σε αγγίζει η μελαγχολία των ημερών, αφού η μόνη έννοια σου είναι η πορεία των θεραπειών!

12)Δεν έρχεσαι σε επαφή με επικίνδυνα χαράτσια, και λογαριασμούς, μόνο ο Αϊ Βασίλης σε βάζει σε πειρασμούς!


20...13) Εκτιμάς πραγματικά τη ΖΩΗ!!! Οι ευχές για ΥΓΕΙΑ δε σου φαίνονται συνηθισμένες και κλασικές, είναι πολύτιμές και σημαντικές....

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να «νοσηλεύεσαι» σε.... SPA ή σε κανά σαλέ πάνω στα Ελβετικά βουνά!!!!


STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............