Αχτίδα αισιοδοξίας από την νεοφυή επιχειρηματικότητα - Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (video) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Νοεμβρίου 2021

Αχτίδα αισιοδοξίας από την νεοφυή επιχειρηματικότητα - Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (video)

 Στα βραβεία «Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ο Χάρης Μαμουλάκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα


Στην τελετή απονομής των βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης πραγματοποίησε την απονομή του βραβείου στον ιδρυτή της εταιρείας 12GODS Φίλιππο Ζεμπίλα που έχει δημιουργήσει την πρώτη πλήρως βιοδιασπώμενη κάψουλα με χαρμάνια ελληνικών βοτάνων, στηρίζοντας ταυτόχρονα παραγωγούς που ζουν σε ακριτικές περιοχές και σε δήλωσή του τόνισε:

«Όταν η όρεξη, η ζέση και το εξαιρετικό προϊόν που παράγει η ελληνική γη συναντούν την κυκλική οικονομία, τότε το ρηξικέλευθο, το καινοτόμο και το βιώσιμο, είναι παρών.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν απόψε, όπως επίσης και στην Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που μέσω αυτών των βραβείων δημιουργεί μια αχτίδα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Αναδεικνύοντας όλες και όλους όσοι επιμένουν να αγωνίζονται και να διακρίνονται, εν μέσω μάλιστα ενός εξαιρετικά δύσκολου περιβάλλοντος.

Η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δώσει κίνητρα προς αυτές τις κατευθύνσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που στήριξε και στηρίζει την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, έχει καταθέσει τις προτάσεις που οδηγούν στη βιώσιμη ανάπτυξη, έχει δείξει τον δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερη αύριο για την ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια, για το σύνολο της κοινωνίας μας. Γιατί αυτός πρέπει να είναι ο τελικός στόχος.».

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Γεραντώνη και ο Νίκος Υποφάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............