Δωρεά προς το Δήμο Ηρακλείου για τα αδέσποτα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Νοεμβρίου 2021

Δωρεά προς το Δήμο Ηρακλείου για τα αδέσποτα

 Σε μια σημαντική δωρεά προς το Δήμο Ηρακλείου προχώρησε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου «Ελ Γκρέκο» υπό την αιγίδα της 2470 RD Ροταριανής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στην Αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη ποτίστρες και ταΐστρες για τα αδέσποτα , οι οποίες το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν σε σημεία της πόλης και θα αναλάβουν τον ανεφοδιασμό τους τόσο εθελοντές όσο και το αρμόδιο τμήμα του δήμου.

Η κυρία Καναβάκη ευχαρίστησε την ιδρυτική πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου και συντονίστριας της δράσης Λίτσα Χριστοδουλακη για την προσφορά προς το Δήμο, επισημαίνοντας ότι με συλλογική προσπάθεια και με την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και τη συμβολή των εθελοντικών σωματείων θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.. Παράλληλα σημειώθηκε από όλους ότι και το προσωπικό του Δήμου που είναι ελάχιστο γι’ αυτό το ζήτημα, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.


Στην παράδοση του εξοπλισμού έδωσαν ακόμη το παρόν η Πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Ζωοφόρος» Μαρία Χουστουλάκη, η Αντιπρόεδρος Μαίρη Λατσούδη, καθώς και το προσωπικό του κυνοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............