«Ο κύριος Κ.Ο.Κ.» στα Δημοτικά Σχολεία του Μαλεβιζίου - Συνεχίζονται οι δράσεις για την Οδική Ασφάλεια από το Δήμο Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Νοεμβρίου 2021

«Ο κύριος Κ.Ο.Κ.» στα Δημοτικά Σχολεία του Μαλεβιζίου - Συνεχίζονται οι δράσεις για την Οδική Ασφάλεια από το Δήμο Μαλεβιζίου

 Ο κύκλος των ενημερωτικών δράσεων για την Οδική Ασφάλεια που έχει οργανώσει ο Δήμος Μαλεβιζίου συνεχίζεται με επίκεντρο τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

«Ο κύριος Κ.Ο.Κ. πάει Survivor» είναι ο τίτλος του διαδραστικού παιχνιδιού που έχει ετοιμάσει η Τροχαία Ηρακλείου με στόχο με βιωματικό να μεταδώσει στα παιδιά, τις βασικές αρχές του Κώδικα Οδικής Ασφάλειας. Το διαδραστικό αυτό παιχνίδι εκμάθησης του Κ.Ο.Κ. απευθύνεται στους μαθητές της Δ΄Ε΄ και Στ΄ τάξης και ο μαθητής που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβει ένα συμβολικό δώρο.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου.


Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής δράσης έχει ως εξής :

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου : 2ο και 3ο Δ.Σ. Γαζίου (Πολύδροσο)

Τρίτη 30 Νοεμβρίου : 1ο Δ.Σ. Αγ. Μαρίνας

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου : 1ο Δ.Σ. Γαζίου

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου : Δημοτικό Σχολείο Τυλίσσου, Καλεσσών, Μαράθου και 1o και 2o Δημοτικά Σχολεία Κρουσώνα. Η δράση θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Τυλίσσου. Οι μαθητές των σχολείων Καλεσσών, Μαράθου και 1oυ και 2oυ ΔΣ Κρουσώνα θα μετακινηθούν προς και από την Τύλισσο με λεωφορεία.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου : 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, Δημοτικό Σχολείο Αγίας Πελαγίας, Φόδελε και Ροδιάς. Η δράση θα υλοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας. Οι μαθητές των σχολείων Αγίας Πελαγίας, Φόδελε και Ροδιάς θα μετακινηθούν προς και από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας με λεωφορεία.

Η δράση συντονίζεται από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου σε συνεργασία με το Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............