Συμβολική φωταγώγηση της Περιφέρειας Κρήτης για τη συνεχή εκστρατεία αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

03 Νοεμβρίου 2021

Συμβολική φωταγώγηση της Περιφέρειας Κρήτης για τη συνεχή εκστρατεία αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού

 Μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, αλλά με τα αισθήματα της χαράς, της αισιοδοξίας, της πίστης για τον αγώνα στη ζωή να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε  η φωταγώγηση του κτηρίου της έδρας Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεχούς εκστρατείας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.


Μετρώντας το χρόνο αντίστροφα, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Λειτουργίας των Κινητών Μονάδων για την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας Γιώργος Πιτσούλης, έδωσε το σήμα για τη συμβολική φωταγώγηση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους  Περιφερειακούς Συμβούλους που ήταν παρόντες, τους Αντιδημάρχους, τους εκπροσώπους γυναικείων σωματείων και φορέων, τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος Dance Spirit Studio και τον κ. Γιάννη Πατεράκη, τόνισε ότι  «η Περιφέρεια Κρήτης κάθε χρόνο τέτοιες μέρες βρίσκεται στο σημείο μιας νέας αρχής. Της αρχής μιας εκστρατείας που αφορά και τους δώδεκα μήνες του χρόνου, αφού τόσο η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου, όσο και οι υπόλοιπες δράσεις της Περιφέρειας στον τομέα της πρόληψης, δεν περιορίζονται μόνο σε επίπεδο συμβολισμού, αλλά αφορούν συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά της Κρήτης».

Η σύντομη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία όλων των παρευρισκόμενων, φορέων και πολιτών, πως ο αγώνας απέναντι στον καρκίνο θα κερδηθεί.  Χαρακτηριστική, άλλωστε, ήταν η φράση μιας γυναίκας που αν και έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, τόνισε από καρδιάς, πως «ας σηκώσουμε ψηλά τις γροθιές μας, για να τονίσουμε ότι τον κερδίσαμε».

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο Γιώργος Πιτσούλης ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων και των φορέων, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Διεύθυνση και τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος Dance Spirit Studio και βεβαίως τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη συνεχή στήριξη που παρέχει, προκειμένου να συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία των Κινητών Μονάδων.

Το ραντεβού για την επόμενη χρονιά δόθηκε, ενώ η βραδιά αφιερώθηκε στη Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............