Μεν. Μποκέας: Επιτακτική και αναγκαία η ενίσχυση του Α.Τ. Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Νοεμβρίου 2021

Μεν. Μποκέας: Επιτακτική και αναγκαία η ενίσχυση του Α.Τ. Μαλεβιζίου

 Την επιτακτική και αναγκαία στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου αναδεικνύει για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με επιστολή του προς το Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Αφορμή για την επαναφορά του αιτήματος του Δημάρχου Μαλεβιζίου ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Εκτάκτων Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου με την οποία δεν ενισχύεται το Α.Τ. Μαλεβιζίου, παρά τα σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής.

Ο Μενέλαος Μποκέας επισημαίνει πως παρά την προσπάθεια όσων υπηρετούν ήδη η έλλειψη προσωπικού προκαλεί ανεπάρκεια στοιχειώδους λειτουργίας του Τμήματος και ζητά «την ανάκληση της απόφασης του Συμβουλίου Εκτάκτων Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και λήψη νέας, προκειμένου να περιλαμβάνεται σε αυτήν και η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.»

Η επιστολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέας που κοινοποιήθηκε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου είναι η ακόλουθη:

«Κύριε Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου ότι το Συμβούλιο Έκτακτων Μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δεν αποφάσισε να ενισχύσει το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. Με δεδομένο το γεγονός ότι έχουν επισημανθεί τόσο από το Δήμο Μαλεβιζίου, όσο και από τη Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος τα χρονίζοντα και σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης της περιοχής, η απόφαση αυτή μας εκπλήσσει.

Με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας έχουμε επισημάνει την υποστελέχωση του Α.Τ. Μαλεβιζίου και την αναγκαιότητα για εντονότερη αστυνόμευση στην περιοχή μας. Η ενίσχυση της παρουσίας της Αστυνομίας στον τόπο μας αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου και των κατοίκων του, αλλά και αντικειμενικό θέμα ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του Α.Τ. Μαλεβιζίου. Η έλλειψη προσωπικού προκαλεί ανεπάρκεια στοιχειώδους λειτουργίας στο Τμήμα, όσες προσπάθειες και αν καταβάλλουν όσοι υπηρετούν σε αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............