Αγροτικό συλλαλητήριο: Στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αθήνα, ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Νοεμβρίου 2021

Αγροτικό συλλαλητήριο: Στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αθήνα, ο Χάρης Μαμουλάκης

 Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης που διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Αθήνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/11 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους τονίζοντας την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης, όπως και όλης της χώρας, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Αυτό το γεγονός, δεν έρχεται μόνο ως αποτέλεσμα της πρωτοφανούς και άδικης περικοπής των επιδοτήσεων στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση, ή λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας. 

Το κύμα ανατιμήσεων που σαρώνει τα γεωργικά εφόδια, τις ζωοτροφές, τα λιπάσματα, κλπ, το ιδιαίτερα αυξημένο μεταφορικό κόστος, που σε περιοχές όπως η Κρήτη είναι πολύ σημαντικό, η απουσία ενισχύσεων για τις καταστροφές στην παραγωγή του ελαιολάδου την περίοδο 2019 - ‘20, η κωλυσιεργία στη διαδικασία της αναμπέλωσης, καθώς και μια σειρά καθυστερημένων κυβερνητικών αντιδράσεων σε καίρια ζητήματα, είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους αγροτοκτηνοτρόφους.

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει γυρίσει την πλάτη στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα της παραγωγής. Ενός τομέα που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης για την εθνική μας οικονομία, αντί να μαραζώνει.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............