Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια και τους τρόπους αντιμετώπισής τους - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Οκτωβρίου 2021

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια και τους τρόπους αντιμετώπισής τους

 Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρες 17:30 – 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας.


Η εκπαίδευση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς επιστήμονες και λειτουργούς υγείας της Σητείας και της επαρχίας της. Μεταξύ άλλων, πρόκειται να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

· Ιστορική αναδρομή του φαινομένου της εξάρτησης

· Αιτίες και τρόποι αντιμετώπισης της εξάρτησης από το αλκοόλ ή τα τυχερά παιχνίδια

· Κινητοποίηση ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ανάλογα ζητήματα για αναζήτηση βοήθειας

· Τρόποι διασύνδεσης μεταξύ επαγγελματιών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικά στο 28430 29620, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας, έως και την Τρίτη 19/10. https://forms.gle/ERQ8RCQFPkPSx4wUA

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/ουσών: 20

Εισηγητές:

Χαλεπούδης Μανώλης, MSc Ψυχολόγος, Υπεύθυνος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης

Γκαϊφύλλιας Κώστας, MSc Κοινωνικός Λειτουργός, Υπεύθυνος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας

Για την είσοδο στο σχολείο απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού έναντι του covid-19, πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid τεστ 42 ωρών.

Για ανθρώπους που αισθάνονται ότι έχουν προβληματική σχέση με κάποια ουσία ή συμπεριφορά καθώς και συντρόφους/ συγγενείς αυτών, υπενθυμίζεται ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας και να λάβουν ατομική υποστήριξη.

Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας Τηλ.: 28430 29620 Ηλ. Ταχυδρομείο: sitia@selfhelp.gr Πρόσωπο επικοινωνίας: Ζάχου Μαριάννα, Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............